Brouwerij Kompel

Onze topbieren

7,4

Kompel L'Or Noir

Brouwerij Kompel

Kompel L'Or Noir is een Belgisch goudblonde 4-granen Tripel van gerst-, haver-, rogge- en speltmout. Zacht en volmondig van smaak. Gebrouwen met 50% Belgische hop.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Kompel Ondergronds

Brouwerij Kompel

Kompel Ondergronds is een zwart gekleurd Belgisch bier dat met zijn etiket al gelijk een indruk geeft dat je iets stevigs te wachten staat. Donker, zwaar en dat is zeer zeker het geval. Zijn aroma geeft namelijk al sterke gebrande tonen en gerookte mout. Iets wat ook zeer kenbaar is in zijn smaak die vervolgens gepaard gaan met karamel en zoethout. Opgevolgd door een licht bittere toon van versgebakken koffie die je mee neemt naar zijn korte maar indrukwekkende finish met veel impact! Kompel Ondergronds heeft een alcoholpercentage van 6%.

Donkere bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Kompel Prion Des Fleurs

Brouwerij Kompel

Kompel Prion Des Fleurs is een goudblond Honingbier met hergisting op de fles. De bladhoning is afkomstig uit het Nationaal Park Hoge Kempen/Mechelse Heide. Het bier werd voor het eerst gebrouwen naar aanleiding van 30 jaar mijnsluiting in Eisden in 2017.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Kompel Bovengronds

Brouwerij Kompel

Kompel Bovengronds is een Blond. Dit frisse, kruidige bier wordt gebrouwen met meerdere hopsoorten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Kompel Tripel Hop

Brouwerij Kompel

Kompel Tripel Hop is een Tripel van 10,5%. Een gebalanceerd bier met een licht fruitige en hopbittere smaak door de toevoeging van verschillende hopsoorten in het brouwproces.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25