Brouwerij Stanislaus Brewskovitch

Stanislaus Brewskovitch opende de bottleshop in 2015 in Enschede. Inmiddels zijn daar meer dan 750 verschillende bieren te vinden. Naast een grote selectie Nederlandse bieren hebben zij ook een ruim aanbod aan buitenlandse bieren.

Het is hun missie is de biercultuur te promoten, ook buiten de stadsgrenzen besloten zij in 2016 ook een winkel te openen in Zwolle. Eigen bieren konden niet uitblijven. En sinds mei 2016 brouwen zij dan ook eigen bieren.

Het begon met de SambalBij, Swheetie Darling en de All Black. Na het succes van eigen bieren werd er een collaboration brew gebrouwen met Johnny Thursday; de SunMilk. Tijdens het bockbierseizoen van 2016 brachten zij Bockie Wonderland uit. En er is nog meer!

Bieren (10)

Sorteer op
  Score Category Naam
Tukr

TUKR.

9,0
Stanislaus Brewskovitch TUKR. is een Red IPA, roodgekleurd en met de bite van een IPA. Het bier werd gelanceerd ter gelegenheid van de tweede verjaardag van Stanislaus Brewskovitch. De TUKR. is ee heerlijk bier voor op het terras of bij de barbecue.
Stanislaus brewskovitch all black

Stanislaus Brewskovitch All Black

8,0
Stanislaus Brewskovitsch All Black is een Stout waar je u tegen zegt. Het is een krachtig en bitter bier vol gebrandheid, koffie en chocolade. De hop zorgt voor een fris tintje dat deze Stout goed doordrinkbaar maakt. Dit bier is geïnspireerd op het rugbyteam van Nieuw-Zeeland, de All Blacks.
Stanislaus brewskovitch sunmilk

Stanislaus Brewskovitch SunMilk

SunMilk van Stanislaus Brewskovitch is een IPA. Aangenaam bitter met zachte en fruitige tonen. Dit bier zit boordevol tropisch fruit en er is lactose toegevoegd wat hem een volle smaak geeft. Dit bier is ontwikkeld in samenwerking met Johnny Thursday.
Stanislaus brewskovitch bockie wonderland

Stanislaus Brewskovitch Bockie Wonderland

De Bockie Wonderland van Stanislaus Brewskovitch Craft Beer is een Bockbier. Het bier is smaakvol en makkelijk doordrinkbaar. Licht zoete tonen, met een beetje kaneel en een snufje rookmout. Heel smakelijk op donkere, gure herfstdagen.
Bierflesje

Stanislaus Brewskovitch Bock the casbah

Bock the Casbah is een Weizen Doppelboc. Een vleugje sinaasappelschil en een fijne lichtbittere afdronk. Niet zoet zoals je gewend bent van een Bock. Maar mooi bitter en stevig.
Stanislaus brewskovitch sambalbij

Stanislaus Brewskovitch SambalBij

Sambalbij van Stanislaus Brewskovitch is een Blond bier. Sambalbij is fijn doordrinkbaar. Licht zoete tonen van bloemenhoning en subtiele chili peper dus rustig aan op gang komt. Ook in de afdronk proef je dit pepertje nog, maar overheerst niet.
Bierflesje

Stanislaus Brewskovitch Winter Blues

Winter Blues van Stanislaus Brewskovitch is een stevige Brown Ale. Dit bier is gebrouwen met 5 verschillende moutsoorten en 3 verschillende hopsoorten. Een kruidig en verwarmend bier met tonen van zoethout, kaneel, steranijs en curacao.
Stanislaus brewskovitch barry weizen

Stanislaus Brewskovitch Barry Weizen

De Barry Weizen is een zachte, fruitige, Duitse stijl weizen met mooie hoparoma’s van Saphir en Mandarina Bavaria hoppen

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket