Drukke tijden bij Stanislaus Brewskovitch

14 juni 2022
Stanislaus Brewskovitch draait weer op volle toeren. In de brewpub in het centrum van Enschede is het weer een drukte van belang. Los van alle lekkere bieren en food biedt Stanislaus Brewskovitch ook tal van activiteiten. Zo is onder meer taalverzamelaar Wim Daniels te gast.

Wim Daniels ken je uit diverse televisieprogramma's. De taalverzamelaar heeft de lachers vaak al snel op zijn hand met bijzondere taalvondsten. Die Wim Daniels is op woensdga 15 juni te gast. Er zijn nog een paar tickets beschikbaar. De inloop is vanaf 19.30 uur. Dan hoor je vast ook wat de taalman vindt van bijvoorbeeld de Barry Weizen, het frisse zomerse bier uit de ketels van Stanislaus Brewskovitch.

Ambassadors Conference

Op donderdag 16 juni is er de Ambassadors Conference, een speciale avond voor de crowdfunders. De pub is dan gesloten; alleen crowdfunders kunnen zich laven aan de prijswinnende bieren uit Enschede. Vanaf vrijdag 17 juni is de brewpub weer voor iedereen geopend. Een absolute aanrader voor wie van craft bier houdt. De bieren zijn meerdere malen onderscheiden, het eten is er uitstekend en de locatie (zowel binnen als in de Skikkertuin) is volop genieten.
Rocco Chin, het gezicht van de brouwerij / brewpub. (foto Stanislaus Brewskovitch)