Weihenstephaner Alkoholfrei weer op 1

2 augustus 2020
Het is spannend aan kop van de Top 10 Alcoholvrij Bier. Er wordt gestreden om elke tiende punt in de ranglijst van lekkerste alcoholvrije bieren. Weihenstephaner Alkoholfrei staat momenteel bovenaan. Kan dit Duitse bier de druk van de concurrentie uit België en Nederland weerstaan?

Weihenstephan staat bekend als de oudste commerciële brouwerij ter wereld. Ontegenzeggelijk worden hier fantastische bieren gebrouwen. Weihenstephaner Hefeweissbier is bijvoorbeeld altijd te vinden in de hoogste regionen van de Weizen Top 10. Dit bier wordt beoordeeld met gemiddeld een 8,2. In de Top 10 Alcoholvrij Bier scoort Weihenstephaner Alkoholfrei het best van alle alcoholvrije bieren tot 0,5% alc.

Bavaria 0.0 IPA

Weihenstephaner Alkoholfrei wordt op de voet gevolgd door twee bieren uit een andere bierstijl. Op de tweede plek vinden we Brugse Sportzot op minimale afstand van de koploper. Nummer drie komt van eigen bodem: Bavaria 0.0 IPA.

Hertog Jan 0.0

De samenstelling van de Top 10 Alcoholvrij Bier is zeer uiteenlopend. Jever Fun staat al lang hoog genoteerd. VandeStreek bier uit Utrecht doet goede zaken met de vandeStreek Playground non-alcoholic IPA. Hertog Jan 0.0 heeft al weken een plekje in deze ranglijst en behalve Weihenstephan Alkoholfrei vinden we twee andere Weizen terug in deze top 10: Paulaner Hefe Weissbier Alcoholvrij en Franziskaner Weissbier Alkoholfrei.

Gratis account

De ranglijsten op Bierista.nl worden samengesteld door de community met gediplomeerde Bierista's. Deze bierdeskundigen hebben de Bierista Bieropleiding met succes afgerond en zij zijn in staat professionele expert-reviews te schrijven. Op basis van het aantal reviews, de beoordelingen en de beschikbaarheid van het bier komt de Top 10 tot stand. Iedereen kan een gratis account aanmaken om vrijblijvend kennis te maken met de methode van het beoordelen van bieren.

Top 10 Pils

** Ook geïnteresseerd in andere overzichten? Hier vind je de Top 10 Beste IPA's en de Top 10 Beste Pils.