Amber Ale

Amberkleurig bovengistend bier.

Bieren (28)

Bierflesje

Meantime Yakima Red

7,8
Meantime Yakima Red is erg smaakvol, ondanks het lage alcoholpercentage. Het bier is gebrouwen met vijf verschillende hopsoorten uit de Yakima Valley.
Flying dutchman flower power hippy dippy all things pretty american amber

Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Things Pretty American Amber

7,6
Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Thing Pretty American Amber is een echt flower power bier dat gelagerd heeft op een bed van Hibiscus. Verfijnde aroma's en een uitstekende balans kenmerken deze Amber met slechts 4,7%.
Bierflesje

Seef Bootjes Bier

7,5
Seef Bootjes Bier is na Seefbier het tweede bier van de Antwerpse Brouw Compagnie. Deze brouwerij van Johan van Dyck streeft er naar om vergeten bieren nieuw leven in te blazen. Het amberkleurige Seef Bootjes Bier is een eerbetoon aan de Antwerpse Red Star Line, de verbinding tussen Belgiƫ en de Verenigde Staten. Dit bier is een typische mix van Belgische brouwtraditie en de invloeden van Amerikaans craft beer.
De rumoerige roodborst

De Rumoerige Roodborst

7,4
De Rumoerige Roodborst is een amber- tot roodkleurig bier met duidelijke hoptonen, die vooral fruitige smaken geven, zoals sinaasappel en pompelmoes. Prachtige balans, smaakvol en uitstekend doordrinkbaar.
Texels eyerlander

Texels Eyerlander

7,2
Texels Eyerlander is een amberkleurig bier. Het is gemaakt met geroosterde moutsoorten, waardoor de kleur iets donkerder is en de smaak van het bier zoet - het doet wat denken aan karamel en noot - en toch zeker ook fruitig is.
De koninck antwerpse pale ale

De Koninck Antwerpse Pale Ale

7,1
De Koninck is het stadsbier van Antwerpen. Het wordt gebrouwen in de brouwerij aan de Mechelsesteenweg. Duvel Moortgat nam de brouwerij over en gaf de brouwerij een nieuwe impuls. Tegenwoordig is de oude brouwerij een waar belevingscentrum. De Koninck - beter bekend als Het Bolleke - is een licht en smaakvol bier, waar je snel een tweede glas van bestelt. Lichtzoet, moutig met een vleugje karamel, eindigend met een verfijnd bittertje. Precies zoals het hoort.
Bierflesje

Uit je wak ijsbeer

6,9
Uit je wak IJsbeer heeft een kruidige toets dankzij kummel en koriander. Het is een bovengistend ambekleurig bier, dat zeer geschikt is voor aan tafel bij niet al te zware vleesgerechten.
Two chefs red rocket

Two Chefs Red Rocket

6,7
Two Chefs Brewing Red Rocket is een donker amberkleurig bier met een volle romige schuimkraag. Aroma's van fruit en mout maken de muziek, terwijl in de nasmaak de bitterheid ook een deuntje meeblaast.
Bierflesje

De Roos Rooie Fik

6,0
De Roos Rooie Fik is vernoemd naar een zwerver uit Hilvarenbeek met een knalrode snor. Het bier is gebrouwen met donkere moutsoorten die zorgen voor een gebrand, karamelachtig aroma. Rooie Fik heeft een bittere bite.
Butchers tears the last possession

Butcher's Tears The Last Possession

6,0
Butcher's Tears The Last Possession is een Amber met duidelijke aroma's van karamel. Het bier heeft een kruidige bitterheid. Prima begeleider van onder meer kipgerechten.