Amber Ale

Amberkleurig bovengistend bier.

Bieren (43)

Bierflesje

Meantime Yakima Red

7,8
Meantime Yakima Red is erg smaakvol, ondanks het lage alcoholpercentage. Het bier is gebrouwen met vijf verschillende hopsoorten uit de Yakima Valley.
Overdwars gulpener texels

Overdwars

7,6
Overdwars is de vierde samenwerking in een reeks collabs van Gulpener. Samen met Texels werkte zij 'Overdwars' door Nederland samen om dit bier te ontwikkelen. Limburgse hop dat geoogst is tijdens de Hopfeesten van Gulpener, en graan van Texel. Een heerlijk amberkleurig bier dat je onopgemerkt kunt drinken als herfstbock, met name als je van de iets minder zoetere bieren bent.
Neleman vrolijkheid mocha

Neleman Vrolijkheid Mocha

7,6
Neleman Vrolijkheid Mocha is een biologische bier Amber Ale. Dit bier is op ambachtelijke wijze houtgerijpt en dat proef je terug. Tonen van mokka, koffie, vanille en de moutigheid. Deze Amber Ale is zeer licht en zeer goed doordrinkbaar.
Flying dutchman flower power hippy dippy all things pretty american amber

Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Things Pretty American Amber

7,6
Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Thing Pretty American Amber is een echt flower power bier dat gelagerd heeft op een bed van Hibiscus. Verfijnde aroma's en een uitstekende balans kenmerken deze Amber met slechts 4,7%.
Seef bootjes bier

Seef Bootjes Bier

7,5
Seef Bootjes Bier is na Seefbier het tweede bier van de Antwerpse Brouw Compagnie. Deze brouwerij van Johan van Dyck streeft er naar om vergeten bieren nieuw leven in te blazen. Het amberkleurige Seef Bootjes Bier is een eerbetoon aan de Antwerpse Red Star Line, de verbinding tussen Belgiƫ en de Verenigde Staten. Dit bier is een typische mix van Belgische brouwtraditie en de invloeden van Amerikaans craft beer.
De rumoerige roodborst

De Rumoerige Roodborst

7,4
De Rumoerige Roodborst is een amber- tot roodkleurig bier met duidelijke hoptonen. Deze geven vooral fruitige smaken, zoals sinaasappel en pompelmoes. Dit bier is prachtig in balans, smaakvol en uitstekend doordrinkbaar. Een mooi voorbeeld voor de smaakcategorie Amber & Elegant.
Texels eyerlander

Texels Eyerlander

7,2
Texels Eyerlander is een amberkleurig bier. Het is gemaakt met geroosterde moutsoorten, waardoor de kleur iets donkerder is en de smaak van het bier zoet - het doet wat denken aan karamel en noot - en toch zeker ook fruitig is.
De koninck antwerpse pale ale

De Koninck Antwerpse Pale Ale

7,1
De Koninck is het stadsbier van Antwerpen. Het wordt gebrouwen in de brouwerij aan de Mechelsesteenweg. Duvel Moortgat nam de brouwerij over en gaf de brouwerij een nieuwe impuls. Tegenwoordig is de oude brouwerij een waar belevingscentrum. De Koninck - beter bekend als Het Bolleke - is een licht en smaakvol bier, waar je snel een tweede glas van bestelt. Lichtzoet, moutig met een vleugje karamel, eindigend met een verfijnd bittertje. Precies zoals het hoort.
Anderson valley winter solstice

Anderson Valley Winter Solstice

7,0
Winter Solstice van de Anderson Valley Brewing Company is een traditioneel seizoensbier. Een diepe amberkleur en helder zicht. Zoete mout aroma's en hinten van karamel, rozijnen en kruiden. Een medium body maakt dit een fijn winterbier.
Bierflesje

Uit je wak ijsbeer

6,9
Uit je wak IJsbeer heeft een kruidige toets dankzij kummel en koriander. Het is een bovengistend ambekleurig bier, dat zeer geschikt is voor aan tafel bij niet al te zware vleesgerechten.