Brouwerij Bosteels (PauwelKwak)

Brouwerij Bosteels is opgericht in 1791 door Evarist Bosteels. De brouwerij is al 7 generaties lang van de familie Bosteels. In 1938 nam Antoine Bosteels het over en in de 50 jaar dat hij de brouwerij in handen had is het flink gegroeid. Brouwerij Bosteels heeft een aantal prijzen gewonnen, en hebben bieren op hun naam staan als Kwak, DeuS en Tripel Karmeliet. Door alle jaren heen is de brouwerij heel erg gegroeid. Tripel Karmeliet is daarbij hun grootste aanwinst geweest. De brouwerij staat er goed voor en op 8 september 2016 is bekend gemaakt dat Bosteels overgenomen gaat worden door AB InbBev.

Onze topbieren

9,0

Bosteels Single Batch BBB0l Limited Release 2018

Bosteels (PauwelKwak)

Single Batch BBB0l Limited Release 2018 van brouwerij Bosteels is een Barley Wine. Een sterk en complex bier met smaakvolle tonen van eikenhout, vanille, karamel, noten en een lichte kruidigheid.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Tripel Karmeliet

Bosteels (PauwelKwak)

Tripel Karmeliet is een wereldberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. De goudgele bier heeft een enorme fluffy schuimkraag en zit vol verfijnde fruitige aroma's. Als bij de eerste slok weet je waarom deze Tripel zo hoog aangeschreven staat bij bierliefhebbers uit de hele wereld.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Pauwel Kwak

Bosteels (PauwelKwak)

Pauwel Kwak is een iconisch amberkleurig bier van Brouwerij Bosteels. Dat komt door het smaakvolle bier, maar zeker ook door het bijzondere glas. Het zogenaamde koetsiersglas heeft de Pauwel Kwak veel bekendheid gegeven.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Deus Brut des Flandres

Bosteels (PauwelKwak)

Deus Brut des Flandres bier vindt zijn oorsprong in twee landen. Het brouwen en de vergisting van dit bier vinden plaats in België. Vervolgens vinden in Frankrijk volgens eeuwenoude techniek de rijping, klaring en de ontgisting plaats. Het resultaat is een mousserend bier met een frisse lichtdroge smaak. Mooi als aperitief of alternatief voor champagne!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin