Brouwerij Bosteels (PauwelKwak)

Brouwerij Bosteels is opgericht in 1791 door Evarist Bosteels. De brouwerij is al 7 generaties lang van de familie Bosteels. In 1938 nam Antoine Bosteels het over en in de 50 jaar dat hij de brouwerij in handen had is het flink gegroeid. Brouwerij Bosteels heeft een aantal prijzen gewonnen, en hebben bieren op hun naam staan als Kwak, DeuS en Tripel Karmeliet. Door alle jaren heen is de brouwerij heel erg gegroeid. Tripel Karmeliet is daarbij hun grootste aanwinst geweest. De brouwerij staat er goed voor en op 8 september 2016 is bekend gemaakt dat Bosteels overgenomen gaat worden door AB InbBev.

Onze topbieren

9,3

Bosteels Single Batch BBB0l Limited Release 2018

Bosteels (PauwelKwak)

Single Batch BBB0l Limited Release 2018 van brouwerij Bosteels is een Barley Wine. Een sterk en complex bier met smaakvolle tonen van eikenhout, vanille, karamel, noten en een lichte kruidigheid.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Tripel Karmeliet

Bosteels (PauwelKwak)

Tripel Karmeliet is een wereldberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. De goudgele bier heeft een enorme fluffy schuimkraag en zit vol verfijnde fruitige aroma's. Als bij de eerste slok weet je waarom deze Tripel zo hoog aangeschreven staat bij bierliefhebbers uit de hele wereld.

Tripel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Monte Cristo

Bosteels (PauwelKwak)

Monte Cristo is een donker en intens bier dat elf weken heeft gerijpt op eikenhouten vaten. Daarnaast is er sherry aan het bier toegevoegd. Het resultaat is een degustatiebier met en geweldige balans en tonen van vanille en noten. Monte Cristo heeft een eigen glas van zeer bescheiden formaat. Dit complexe bier is gebrouwen om rustig van te genieten. Het kleine glas helpt het drinktempo vertragen, opdat je alle smaken en aroma's in alle rust tot je kunt nemen.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Bosteels Kwak Amber

Bosteels (PauwelKwak)

Bosteels Kwak Amber is een Belgisch bier met een diepe, amberkleur en een rijk, moutig karakter. Het biedt een boeiende mix van karamelzoetheid, fruitige tonen en een subtiel kruidige afdronk. Deze klassieker, vaak geserveerd in een uniek koetsiersglas, is een must-try voor liefhebbers van traditionele, goed gebalanceerde bieren.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Bosteels Adrienne

Bosteels (PauwelKwak)

Bosteels Adrienne is een soepele Belgian Ale. Een fruitig, licht zoet bier met een aangenaam zuurtje. Zeer fruitige aroma's en een perfecte balans zijn kenmerkend voor dit bier.

Amber

Aroma
Zoet
Bitter

7,7

Bosteels Pauwel Kwak Rouge

Bosteels (PauwelKwak)

Bosteels Pauwel Kwak Rouge is een Fruitbier. Het bier heeft een alcoholpercentage van 8,0%.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Pauwel Kwak

Bosteels (PauwelKwak)

Pauwel Kwak is een iconisch amberkleurig bier van Brouwerij Bosteels. Dat komt door het smaakvolle bier, maar zeker ook door het bijzondere glas. Het zogenaamde koetsiersglas heeft de Pauwel Kwak veel bekendheid gegeven.

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Deus Brut des Flandres

Bosteels (PauwelKwak)

Deus Brut des Flandres bier vindt zijn oorsprong in twee landen. Het brouwen en de vergisting van dit bier vinden plaats in België. Vervolgens vinden in Frankrijk volgens eeuwenoude techniek de rijping, klaring en de ontgisting plaats. Het resultaat is een mousserend bier met een frisse lichtdroge smaak. Mooi als aperitief of alternatief voor champagne!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle