Brouwerij De Molen (122)
Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.
Verder lezen'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.
Verder lezenVoor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen.
Verder lezenWil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.
Verder lezen
"Een bier voor liefhebbers van hopen met hop. De oranje kleur en de fruitige geur waarin sinaasappel overheerst doen het goed op een zomers terras. De eerste slok verrast dan toch wel met een behoorlijke hoeveelheid bitterheid die het fruitige aroma aan de kant drukt. Een hoppig bier, maar helaas wordt hier de fruitigheid overschaduwd door de bitters. Qua body is het bier ietwat wateriger, en da's eigenlijk zonde als je t mij vraagt. Had wat meer pit in gemogen, maar al met al zeker geen slecht bier. "
Casper Meenink