Pale Ale

Bieren (65)

Anchor liberty ale

Anchor Liberty Ale

7,8
Anchor Liberty Ale is een stevig gehopte Pale Ale. Hoewel er veel hop is gebruikt word je niet met bitterheid om de oren geslagen; dit bier is mooi gebalanceerd. Heerlijk bij een nasischotel of een wrap met kip.
Kees spring blossom pale ale

Kees! Spring Blossom Pale Ale

7,7
Kees! Blossom Pale Ale is een oranjekleurig bier met een lente-achtige frisheid van onder meer citrus. In het bier is bloesem verwerkt en dat vertaalt zich naar bloemige karakter die een mooie balans hebben met de zoetige mouttonen.
Bax bier kon minder

Bax Bier Kon Minder

7,7
'Kon minder' roept een inwoner van Groningen als hij enthousiast over iets is. Dit blond bier is fris en heeft een fruitig hopkarakter dankzij Amerikaanse hopsoorten. Ook is er sinaasappelschil verwerkt.
Butchers tears green cap

Butcher's Tears Green Cap

7,6
Butcher's Tears Green Cap wordt gebrouwen met verfijnde Europese hopsoorten. De smaak is bloemig en heeft citrusfruit en gaat hand in hand met een bescheiden bitterheid.
Brewdog dead pony

Brewdog Dead Pony

7,6
Brewdog Dead Pony is bier met een krachtige, vrij bittere smaak. Opvallend is het lage alcoholpercentage. Zo veel smaak verwacht je niet met zo weinig alcohol.
Oedipus polyamorie

Oedipus Polyamorie

7,5
Polyamorie van Oedipus Brewery in Amsterdam is een mix tussen een Berliner Witbier en een Amerikaanse Pale Ale. Wat zurig met veel tropisch fruit tonen en aroma's. Je herkent mango terug in dit bier naast de Citra en Amarillo hoppen.
Jopen jacobus rpa

Jopen Jacobus RPA

7,5
Jopen Jacobus RPA, ofwel Rye Pale Ale, herbergt een scala aan verschillende geuren en smaken. De rogge geeft een wat spicy-element, een beetje peperachtig. Verder staat de Jacobus bol van het citrusfruit en heeft het ook tonen van toast en karamel. En dat allemaal in een bier met slechts 5,5% alcohol.
Oedipus mama pale ale

Oedipus Mama Pale Ale

7,5
Oedipus Mama is een lekker en niet te ingewikkeld bier. Prima om je dag mee te beginnen ... of te eindigen. Centennial hop drukt als smaakmaker een duidelijk stempel op deze fijne Pale Ale.
Juicy tropical golden ale

Tiny Rebel Juicy Tropical Golden Ale

7,3
Juicy Tropical Golden Ale van brouwerij Tiny Rebel uit Wales is een licht, helder en uitzonderlijk bier. Zeer fruitig en geïnspireerd door een snoepwinkel in de buurt van de brouwerij. Een mooie frisse kleur, frisse moutgeuren en spicy fruitige hoppen komen naar voeren. Lichte bruising maakt dit een smakelijk, goed doordrinkbare golden ale.
De molen hop liefde

De Molen Hop & Liefde

7,2
De Molen Hop & Liefde heette vroeger Pale Ale Citra. Dit bier is namelijk gedryhopt met Citra. Een voor De Molen begrippen zeer licht bier dat bol staat van het citrusfruit, gras en kruidigheid. Dit is een fris en verkwikkend bier uit Bodegraven.