Brouwerij vandeStreek bier

Brouwerij vandeStreek in Utrecht bier is in 2013 opgericht door de broers van de Streek. Ronald en Sander van de Streek brouwen hun eerste bier in 2010 in de keuken van een flatje op Kanaleneiland. Na het eerste brouwsel waren zij meteen enthousiast, en het tweede brouwsel ooit werd de eerste versie van Dark Roast. De bieren van vandeStreek zijn altijd anders maar altijd vol van smaak. Er wordt vooral gebrouwd wat de brouwers lekker vinden zonder binnen de lijntjes van een bierstijl te blijven. Hierdoor zijn de Streek bieren dus zeer gevarieerd, van toegankelijk tot extreem.

In 2016 slaat de nieuwe Hop Art-serie onwijs goed aan en wordt een groot succes. Sindsdien heeft de brouwerij door te investeren in productiecapaciteit, meer dan 100% groei kunnen doormaken. De bieren van vandeStreek zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse (en ook steeds meer het buitenlandse) bierlandschap.

Bieren (10)

Sorteer op
  Score Category Naam
Vandestreek bier dark roast

VandeStreek bier Dark Roast

8,0
De Dark Roast van VandeStreek bier is een bier om van te genieten. Ga rustig zitten en laat de smaken van de gebrande mout op je inwerken. Proef de bijzondere, wat fruitige smaak, van de Keniaanse koffie. Deze Dark Roast is mooi in balans. Zitten en genieten.
Vandestreek bier hop art

VandeStreek bier Hop Art

7,2
VandeStreek bier Hop Art is een session India Pale Ale die inspireert, net zoals kunst altijd zou moeten doen. Deze frisse en fruitige dorstlesser zit vol frisse, fruitige hoptonen, onder andere veel citrusfruit.
Vandestreek pumpkin spiced

vandeStreek Pumpkin Spiced

7,2
VandeStreek Pumpkin Spiced is een typisch najaarsbier. Het is gebrouwen met pompoen en een flinke dosis kruiden waar je warm van wordt. Een bijzonder bier met een intens kruidige smaak.
Bierflesje

VandeStreek bier Koper

6,0
VandeStreek bier Koper is een - jawel - koperkleurig bier gebrouwen met rogge. Deze graansoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Door gebruik te maken van de hopsoort Perle komen de kruidige elementen van de rogge extra mooi naar voren. Dit is een bier waarin je steeds nieuwe smaken blijft ontdekken.
Vandestreek playground alcohovrije ipa

VandeStreek bier Playground Alcoholvrije IPA

5,6
VandeStreek Playground is een alcoholvrije IPA, ofwel een alcoholvrij bier dat barst van de smaak dankzij het gebruik van extra veel hop.
Vandestreek bier broeders

VandeStreek bier Broeders

5,6
Broeders van Vande Streek bier is een bier voor vrijwel ieder moment. Het is een heerlijk verfrissend tarwebier gebrouwen met Duitse hop. Deze smaakt altijd.
Vandestreek bier hop art 5 black ipa

VandeStreek bier Hop Art #5 Black IPA

3,5
VandeStreek-bier Hop Art #5 is een krachtige Black IPA. Gebrande bitterheid en vooral bitterheid uit de hop. Dit is donker en krachtig bier waar je graag tijd voor vrij maakt. Heerlijk bij het haardvuur en bij krachtige, gekruide vleesgerechten, zoals wild.
Vandestreek dewitt

vandeStreek DeWitt

DeWitt van de Utrechtse brouwerij vandeStreek is een Weizen. In samenwerking met de Utrechtse band DEWITT hebben zij dit bier ontwikkeld. Een echte zomerse Weizen die is gebrouwen met citroensap. Flink in de tarwe en redelijk bitter in smaak. De citrustonen brengen dit bier mooi in balans. Echt een bier voor op het terras of thuis bij de barbecue.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket