Dubbele overwinning voor vandeStreek

Bierliefhebbers, hef het glas en zeg proost! vandeStreek bier, de Utrechtse brouwerij, heeft niet één, maar twee medailles in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze Dutch Beer Challenge 2023. En dat allemaal terwijl ze hun 10-jarig bestaan vieren. Klinkt als een dubbel feest, nietwaar?

vandeStreek heeft altijd al bekend gestaan om hun innovatieve en kwalitatieve bieren, en dit jaar was daarop geen uitzondering. Fun House en Cheers to the Next 10 Years gingen beide naar huis met eremetaal, tot grote vreugde van het trotse team.

Het Succes van Non-Alcoholische Bieren

Fun House, een bier dat bekend staat om zijn alcoholarme karakter, werd met een gouden medaille bekroond in de 'Alcoholarm' categorie. De toewijding van vandeStreek aan het creëren van smaakvolle, non-alcoholische bieren is niet onopgemerkt gebleven. "We zijn ontzettend trots dat we wederom een prijs winnen met één van onze non-alcoholische bieren. We werken al jaren hard om het lekkerste non-alcoholische bier van de wereld te brouwen en deze prijs is daarom een mooie kroon op ons werk", zegt medeoprichter Ronald van de Streek.

Jubileumbier Pakt Brons

Het jubileumbier Cheers to the Next 10 Years, een feestelijke Double IPA met zes verschillende hopsoorten en Phantasm poeder, won de bronzen medaille in de 'Double/Imperial IPA' categorie. Dit bier, speciaal gebrouwen om het 10-jarig bestaan van vandeStreek te vieren, is een echte knaller. "Een mooie prijs winnen is altijd geweldig, maar in deze week ook nog eens een prijs pakken met het bier dat speciaal voor de feestweek is gebrouwen. Dat is helemaal fantastisch!" deelt Sander van de Streek, de andere helft van het oprichtersduo.

Wat een geweldige prestatie van vandeStreek, en wat een manier om hun jubileum te vieren. De passie en toewijding aan het brouwen van kwaliteitsbieren zijn duidelijk zichtbaar in deze erkenning. Laten we samen proosten op hun succes en op nog veel meer mooie bierjaren die voor ons liggen. Cheers to the next 10 years, vandeStreek!