Gulpener lanceert Craft Bier Kelder

1 mei 2020
Het is nu de tijd om als bierliefhebber de craftbrouwers te steunen. De brouwers krijgen het zwaar voor de kiezen en kunnen alle hulkp gebruiken. Gulpener Bierbrouwerij heeft het initiatief genomen om samen met andere brouwers een uniek pakket met 24 (bewaar)bieren samen te stellen. Aarzel niet en bestel dit Craft Bier Kelder Pakket. Je doet de brouwers en niet in de laatste plaats jezelf er een groot plezier mee!

Craft Bier Kelder is opgezet als platform voor craft brouwers in Nederland. Sinds de sluiting van de horeca door COVID-19 is de totale verkoop van bier met 36% terug gelopen. Dat probleem treft alle partijen, maar de kleinste brouwers krijgen de grootste klappen. Het zijn juist de experimentalisten, de liefhebbers en de kleine familiebedrijfjes die voor diversiteit en kleur in het bierlandschap zorgen en met zijn allen het Nederlandse biercultuurerfgoed vormgeven. Die brouwers rekenen voor 70% tot wel 90% van hun verkoop op de horeca. En die zijn nu dus in de problemen.

Craft Bier Kelder

Bestel daarom een Craft Bier Kelder pakket en steun direct de craft brouwers. Het woord zegt het al: het pakket zit vol met (bewaar)bier. Bier dat gebrouwen is om te rijpen en te koesteren en om met veel genoegen en aandacht op het juiste moment op te drinken. Om jouw kelder in één keer goed te vullen, begin je met een stevig startpakket van 24 bieren van Uiltje Brewing Company, vandeStreek bier, Mommeriete, Kompaan, BOM Brewery en Gulpener Bierbrouwerij. Na het startpakket kun je je kelder op peil houden met een maandelijks abonnement van nieuwe craft bieren. Als je van abonnementen de kriebels krijgt, mag je de pakketten ook los bestellen.

Livestream

Op 8 mei zijn de brouwers van het startpakket bij elkaar voor een livestream. Vanuit de brouwerij van vandeStreek bier in Utrecht proeven de brouwers elkaars bieren en kun je ze de oren van het hoofd vragen over alles wat met craft bier te maken heeft en hoe het met ze gaat in deze bizarre tijd. Wil je iets weten over stijlen en smaken, over brouwprocessen, technieken of iets anders? Kom maar op. De stream is vanaf 20.00 uur te volgen via het Facebook kanaal van Gulpener.

Bestel


Inhoud Craft Bier Kelder pakket.
(Elk bier zit er twee keer in)

Uiltje Brewing Company
Mind Your Step        
Salted Caramel & Pretzel edition
Alc. 14,5 %

5,4,3,2,1 Tomahawks are go!    
Westcoast IPA   
Alc. 7,2 %

vandeStreek bier
Broeders

Tarweblond
Alc. 6 %

Hop Art
IPA
Alc. 5 %

Bourbon BA Barley Wine
Barrel Aged Barley Wine
Alc. 11 %

Mommeriete
Vrouwe van Gramsbergen
Quadrupel
Alc. 10 %

Kompaan
Bloedbroeder
Russian Imperial Stout
Alc. 9,1 %
 
Sassy Threesome

Tripel 3x3
Alc. 9 %

BOM Maltbakery & Brewery
Triporteur HAZE

New England IPA
Alc. 6,8 %

Bling Bling Imperial King

“Freestyle” Golden Ale
Alc. 8,8 %

Gulpener
Gulle Tinus
Barrel Aged op wijnvaten van St. Martinus
Alc. 12 %

Ur-Hop

India Pale Lager
Alc. 6 %