Brouwerij Kompaan Bier

Kompaan is opgericht in 2012. Gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld. Bier dat is gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met jou willen delen! Kompaan heeft een 30HL brouwhuis aangeschaft en een nieuwe locatie gevonden waar de brouwerij geïnstalleerd gaat worden. Per april 2015 start de verbouwing en zal parallel de verhuizing starten. Het betreft een nieuwe locatie van 900m2. Bieren van Kompaan: Kompaan 070, 5.2%, pils, Kompaan 20, 5.2%, speciaalbier, blond en Kompaan 45, 7.1%, stout

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Kompaan bocks

Kompaan Bock's

7,8
Bocks is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij Kompaan. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling.
Kompaan no45 vrijbuiter

Kompaan No. 45 Vrijbuiter

7,5
Kompaan Vrijbuiter heeft een donkere kleur als ebbenhout. Behalve de bitterheid van de geroosterde mout heeft dit bier een hoppig karakter. Prima begeleider van smaakvolle kazen.
Kompaan no39 bloedbroeder

Kompaan No. 39 Bloedbroeder

7,2
Kompaan No. 39 Bloedbroeder is pure kracht. In dit bier zitten geroosterde moutsoorten, die voor een donkere kleur zorgen. Aan het brouwsel is rode port toegevoegd. Met zo'n Bloedbroeder aan je zijde kan er niets misgaan. Bloedbroeder werd verkozen tot Beste Bier van Nederland - Dutch Beer Challenge 2017.
Kompaan thierry sauvage

Kompaan Thierry Sauvage

7,2
Kompaan Thierry Sauvage is een frisse, fruitige Saison met slechts 4,8% alcohol. Het verfrissende bier heeft een rijk smakenpallet en dat typische funky Saison-smaakje.
Kompaan no20 bondgenoot

Kompaan No. 20 Bondgenoot

6,9
Kompaan Bondgenoot is een vriend als je op zoek bent naar een smaakvol alternatief van een pilsener. Dit bier heeft smaak, is verfrissend en doordrinkbaar. De hop geeft dit de Bondgenoot een standvastig karakter.
Bierflesje

Kompaan Joey Greenhorn

6,0
Kompaan Joey Greenhorn is een 'mindblowing' IPA. Stevig gehopt, lekker bitter en met een uitstekende balans. Nog een slok!
Kompaan no58 handlanger

Kompaan No. 58 Handlanger

5,5
Kompaan No. 58 Handlanger is een zogenaamde Imperial IPA. Je mag dus meer bitterheid verwachten dan van een reguliere India Pale Ale. En dat heeft deze Handlanger zeker. Prima combi van zoete smaken als karamel, brood en toffee in combinatie met fruitige smaken als grapefruit, sinaasappel en limoen.
Kompaan jerry sauertopf

Kompaan Jerry Sauertopf

Kompaan Jerry Sauertopf is het derde bier in van het vreemdelingenlegioen van Kompaan Bier. Jerry Sauertopf is een Berliner Weisse, dat betekent dat het een fris tarwebier is met een straffe zuurheid. Karel de Grote noemde Berliner Weisse ook de champagne van het noorden. Als dat zo is, dan is Jerry Sauertopf de champagne van de hofstad.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket