Brouwerij Kompaan Bier

Brouwerij Kompaan uit Den Haag is opgericht in 2012. De bieren van Kompaan worden gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld.

Het begon allemaal als bier dat werd gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met Nederland wilden delen! Ondertussen is Kompaan befaamd om haar eigenzinnige bieren heeft de brouwerij een 30HL brouwhuis en is er in 2015 een nieuwe locatie gevonden waar uitbreiding mogelijk was. Sinds begin 2017 is er nu dan ook ruim 900m2 aan Kompaan-geweld in de Binckhorst in Den Haag te vinden!

Tijdens de Dutch Beer Challenge 2017 werd de Bloederbroeder verkozen tot beste bier van Nederland. In datzelfde jaar sleepte Bloedbroeder ook goud in de categorie Imperial binnen tijdens Barcelona Beer Challenge. Kompaan is lekker bezig!

Onze topbieren

8,6

Kompaan Tommy Double Barrel

Kompaan Bier

Tommy Double Barrel van brouwerij Kompaan uit Den Haag is een Strong Ale van 11,5%. Weer een mooie toevoeging aan de Foreign Legion serie van Kompaan, dit keer exclusief en barrel aged. Tommy is een sterke en robuust Pale Ale, perfect voor in de winter!

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,4

Kompaan Barrel Boutique

Kompaan Bier

Kompaan Barrel Boutique is een Barrel Aged Imperial Stout. Het bier heeft een alcoholpercentage van 14,0%.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Kompaan Nitro Nemesis v3 : Banana

Kompaan Bier

Kompaan Nitro Nemesis v3 : Banana is een Milkshake IPA. Aroma's van banaan, snoepbanaantjes en vanille. Een zoet, romig bier met een bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Kompaan Passion Fruit Pal

Kompaan Bier

Kompaan Passion Fruit Pal is een complexe Sour IPA met passievrucht. Een bijzonder bier, rijk aan smaak. De 300 kilo passievrucht die werd toegevoegd kun je niet missen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Kompaan 7 Day IPA Hopstorm Chaser

Kompaan Bier

Kompaan 7 Day IPA Hopstorm Chaser is een Imperial IPA. Het bier is maar liefst zeven keer ge-dry-hoppedin zeven dagen tijd. Het bier heeft slechts een houdbaarheid van 4 maanden. Zorg dus dat je op tijd van dit smaakvolle verse bier geniet.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Kompaan Bock's

Kompaan Bier

Bocks is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij Kompaan. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
7,5

Kompaan Bloedbroeder

Kompaan Bier

Kompaan Bloedbroeder is een bier met pure kracht. In deze Stout zitten geroosterde moutsoorten, die voor de donkere kleur zorgen. Aan het brouwsel is rode port toegevoegd. Daardoor is het bier een mooi voorbeeld van smaakcategorie Intens & Uitdagend. Bloedbroeder werd verkozen tot Beste Bier van Nederland tijdens de Dutch Beer Challenge in 2017.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Kompaan Vrijbuiter

Kompaan Bier

Kompaan Vrijbuiter heeft een donkere kleur als ebbenhout. Behalve de bitterheid van de geroosterde mout heeft dit bier een hoppig karakter. Prima begeleider van smaakvolle kazen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Nederlandse Brouwers verwelkomt vier nieuwe leden

Two Chefs Brewing, Kompaan Bier, Brouwerij Noordt en Duvel Moortgat treden toe tot de Nederlandse Brouwers.

Verder lezen

Genieten bij het Bier & Braadfestival!

Verder lezen