Kompaan bier

Brouwerij Kompaan Bier

Brouwerij Kompaan uit Den Haag is opgericht in 2012. De bieren van Kompaan worden gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld.

Het begon allemaal als bier dat werd gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met Nederland wilden delen! Ondertussen is Kompaan befaamd om haar eigenzinnige bieren heeft de brouwerij een 30HL brouwhuis en is er in 2015 een nieuwe locatie gevonden waar uitbreiding mogelijk was. Sinds begin 2017 is er nu dan ook ruim 900m2 aan Kompaan-geweld in de Binckhorst in Den Haag te vinden!

Tijdens de Dutch Beer Challenge 2017 werd de Bloederbroeder verkozen tot beste bier van Nederland. In datzelfde jaar sleepte Bloedbroeder ook goud in de categorie Imperial binnen tijdens Barcelona Beer Challenge. Kompaan is lekker bezig!

Onze topbieren

7,8

Kompaan Bock's

Kompaan Bier

Bocks is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij Kompaan. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

7,5

Kompaan No. 45 Vrijbuiter

Kompaan Bier

Kompaan Vrijbuiter heeft een donkere kleur als ebbenhout. Behalve de bitterheid van de geroosterde mout heeft dit bier een hoppig karakter. Prima begeleider van smaakvolle kazen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
7,4

Kompaan No. 39 Bloedbroeder

Kompaan Bier

No. 39 Bloedbroeder van Kompaan is een bier met pure kracht. In deze Stout zitten geroosterde moutsoorten, die voor de donkere kleur zorgen. Aan het brouwsel is rode port toegevoegd. Daardoor is het bier een mooi voorbeeld van smaakcategorie Intens & Uitdagend. Bloedbroeder werd verkozen tot Beste Bier van Nederland tijdens de Dutch Beer Challenge in 2017.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Kompaan Thierry Sauvage

Kompaan Bier

Kompaan Thierry Sauvage is een frisse, fruitige Saison met slechts 4,8% alcohol. Het verfrissende bier heeft een rijk smakenpallet en dat typische funky Saison-smaakje.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Kompaan No. 20 Bondgenoot

Kompaan Bier

Kompaan Bondgenoot is een vriend als je op zoek bent naar een smaakvol alternatief van een pilsener. Dit bier heeft smaak, is verfrissend en doordrinkbaar. De hop geeft dit de Bondgenoot een standvastig karakter.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Kompaan Bloedbroeder Barrel Aged

Kompaan Bier

Kompaan Bloedbroeder Barrel Aged is de gerijpte versie van de Kompaan Bloederbroeder RIS. Gerookte aroma's en ook duidelijk chocolade in de geur. Tonen van chocolade, koffie, port en rode wijn. Ook hier proef je de rokerigheid en gebrande tonen terug. In deze Barrel Aged variant is de geturfde smaak van whiskey terug te vinden.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,8

Kompaan Wannabee

Kompaan Bier

Wannabee van Kompaan is een fris Witbier. Dit bier is uitgebracht voor Stichting Honey Highway en een deel van de opbrengst wordt dan ook gebruikt om de bijengroei te ondersteunen en hen de winter makkelijker door te laten komen. Het bier is gebrouwen met citroengras, curacao en koriander. Met dit frisse lentebier kan een ‘blijvend paradijs’ voor de bijen gerealiseerd worden. Eén Wannabee bier levert 1 vierkante meter ongebruikte grond met bloemenzaadjes op!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,4

Kompaan Joey Greenhorn

Kompaan Bier

Kompaan Joey Greenhorn is een 'mindblowing' IPA. Stevig gehopt, lekker bitter en met een uitstekende balans. Daar neem je snel nog een slok van!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Bierista bloedbroeder kompaan bier.001

Bloedbroeder van Kompaan Bier - Beste bier van Nederland 2017

12 mei 2017 Bloedbroeder van Kompaan Bier is uitgeroepen tot Beste bier van Nederland 2017. Dat gebeurde bij de opening van de Week van het Nederlandse Bier. Kompanen Jeroen van Ditmarsch en Jasper Langbroek waren uitermate blij de prijs is ontvangst te mogen nemen Verder lezen
Bierista barcelona goud.001

Jopen en Kompaan Bier pakken goud in Barcelona

27 maart 2017 Jopen en Kompaan Bier hebben een gouden medaille in de wacht gesleept in Barcelona. Er was meer succes voor Nederland. Ook brouwerij Klein Duimpje uit Hillegom viel in de prijzen. Deze brouwerij behaalde een zilveren en een bronzen medaille. Verder lezen