Brouwerij Kompaan Bier

Brouwerij Kompaan uit Den Haag is opgericht in 2012. De bieren van Kompaan worden gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld.

Het begon allemaal als bier dat werd gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met Nederland wilden delen! Ondertussen is Kompaan befaamd om haar eigenzinnige bieren heeft de brouwerij een 30HL brouwhuis en is er in 2015 een nieuwe locatie gevonden waar uitbreiding mogelijk was. Sinds begin 2017 is er nu dan ook ruim 900m2 aan Kompaan-geweld in de Binckhorst in Den Haag te vinden!

Tijdens de Dutch Beer Challenge 2017 werd de Bloederbroeder verkozen tot beste bier van Nederland. In datzelfde jaar sleepte Bloedbroeder ook goud in de categorie Imperial binnen tijdens Barcelona Beer Challenge. Kompaan is lekker bezig!

Bieren (10)

Sorteer op
  Score Category Naam
Kompaan bocks

Kompaan Bock's

7,8
Bocks is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij Kompaan. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling.
Kompaan no45 vrijbuiter

Kompaan No. 45 Vrijbuiter

7,5
Kompaan Vrijbuiter heeft een donkere kleur als ebbenhout. Behalve de bitterheid van de geroosterde mout heeft dit bier een hoppig karakter. Prima begeleider van smaakvolle kazen.
Kompaan thierry sauvage

Kompaan Thierry Sauvage

7,2
Kompaan Thierry Sauvage is een frisse, fruitige Saison met slechts 4,8% alcohol. Het verfrissende bier heeft een rijk smakenpallet en dat typische funky Saison-smaakje.
Kompaan no39 bloedbroeder

Kompaan No. 39 Bloedbroeder

7,2
Kompaan No. 39 Bloedbroeder is pure kracht. In dit bier zitten geroosterde moutsoorten, die voor een donkere kleur zorgen. Aan het brouwsel is rode port toegevoegd. Met zo'n Bloedbroeder aan je zijde kan er niets misgaan. Bloedbroeder werd verkozen tot Beste Bier van Nederland - Dutch Beer Challenge 2017.
Kompaan no20 bondgenoot

Kompaan No. 20 Bondgenoot

6,9
Kompaan Bondgenoot is een vriend als je op zoek bent naar een smaakvol alternatief van een pilsener. Dit bier heeft smaak, is verfrissend en doordrinkbaar. De hop geeft dit de Bondgenoot een standvastig karakter.
Bierflesje

Kompaan Joey Greenhorn

6,0
Kompaan Joey Greenhorn is een 'mindblowing' IPA. Stevig gehopt, lekker bitter en met een uitstekende balans. Nog een slok!
Kompaan no58 handlanger

Kompaan No. 58 Handlanger

5,5
Kompaan No. 58 Handlanger is een zogenaamde Imperial IPA. Je mag dus meer bitterheid verwachten dan van een reguliere India Pale Ale. En dat heeft deze Handlanger zeker. Prima combi van zoete smaken als karamel, brood en toffee in combinatie met fruitige smaken als grapefruit, sinaasappel en limoen.
Kompaan tommy double barrel

Kompaan Tommy Double Barrel

Tommy Double Barrel van brouwerij Kompaan uit Den Haag is een Strong Ale van 11,5%. Weer een mooie toevoeging aan de Foreign Legion serie van Kompaan, dit keer exclusief en barrel aged. Tommy is een sterke en robuust Pale Ale, perfect voor in de winter!

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket