Davo bieren

Brouwerij DAVO Bieren

DAVO Bieren is in 2012 opgericht in Deventer. Ondertussen is de eigen stadsbrouwerij en haar proeflokaal sinds 2016 dé plek in Deventer waar alles draait om bier. Je proeft hier de lekkerste bieren en in combinatie met misschien wel de beste burgers van de stad. In het oude industriële maar sfeervol ingerichte pand is de Stadsbrouwerij gevestigd. Hier kun je zien hoe bier gemaakt wordt, een praatje maken met de brouwers en dus van de bieren proeven in het gezellige proeflokaal.

Bij deze Stadsbrouwerij is een winkeltje waar je DAVO bieren kunt kopen voor thuis, maar ook exclusieve edities en geschenkverpakkingen verkrijgbaar zijn.

Onze topbieren

7,8

Davo Weizenbock

DAVO Bieren

DAVO Weizenbock is het smakelijke bockbier van Davo Bieren. Deze Weizenbock ontving in 2016 een zilveren medaille als de Beste Speciaalbock van Nederland en in 2017 een zilveren medaille voor Beste Dubbelbock van de wereld. Typische smaken zoals karamel en koffie zijn mild maar duidelijk aanwezig. Het frisse en lichtzurige wat we gewend zijn van een Weizen komt ook in dit bier naar boven. De combinaties maken dit een mooie bock om te beginnen maar ook een echte smaakmaker om ook als gevorderde bierdrinker van te genieten.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Davo Surf Ale

DAVO Bieren

Davo Surf Ale is een India Pale Ale van Davo Bieren in Deventer. Frisse, hoppige smaken en tonen van citrus maken dit bier een toegankelijke IPA. Het alcoholpercentage van 6,4% geeft kracht aan dit bier en zorgt ervoor dat je hem toch echt wat rustiger zal moeten drinken om er van te genieten. Een mooi voorbeeld in de categorie Blond & Krachtig.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,5

Davo Tripel

DAVO Bieren

Davo Tripel is een blond en krachtig bier. Het goudgele bier is zoet en verwarmend door het stevige alcoholpercentage. Het fruitige karakter maakt het bier zeer toegankelijk. Heerlijk bij vette vissoorten of een gegrild vlees.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw

DAVO Darkness

DAVO Bieren

DAVO Darkness is een combinatie van Stout en Dubbel. Deze hybride bevat intense smaken van gebrande mouten en aroma's van karamel. Ook proef je tonen van drop terug in dit bier.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Nieuw

DAVO Road Trip

DAVO Bieren

DAVO Road Trip is een smaakvolle Tripel. Dit krachtige, blonde bier is licht zoet en fijn alcoholverwarmend. Door het fruitige karakter is de Road Trip heel toegankelijk en lekker doordrinkbaar.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Nieuw

DAVO Indie IPA

DAVO Bieren

DAVO Indie IPA is een krachtige India Pale Ale barstensvol hop. De IPA dankt haar fruitige en bloemige aroma's en aangename bitterheid, dan ook aan deze hoppen. Het bier is mooi in balans met de zoete moutbasis.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Davo IPA

DAVO Bieren

Davo IPA is een India Pale Ale van Davo Bieren in Deventer. De aroma's van dit bier zijn vooral fruitig. Tropisch fruit en tonen van grapefruit en citrus spelen hier de boventoon. Moutige smaken brengen de zoetigheid weer mooi in balans. Een licht bittere afdronk maakt dit een kenmerkende IPA.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Davo Dark

DAVO Bieren

Davo Dark is de Belgische stijl dubbel van DAVO bieren. Dit bier kun je tussen een dubbel en een stout plaatsen. Het moutige aroma van dit bier wordt mooi afgemaakt met zoete en zachte smaken van karamel en gebrande mouten. Ook droppige tonen proef je terug. Een fijn bittertje zorgt dat de smaken in deze bijzondere dubbel in balans zijn.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Kloon wedstrijd davo bieren

Durf jij het aan? Kloon de Surf Ale van DAVO Bieren!

12 februari 2018 Altijd al eens in opdracht een bier willen brouwen of wil je gewoon een uitdaging aan gaan? DAVO Bieren daagt jou uit hun DAVO Surf Ale te klonen! Verder lezen
Davo

DAVO Bieren wint de titel 'Starter van het Jaar' in Deventer

16 november 2017 Jaarlijks wordt in Deventer de 'Ondernemer van het Jaar' verkiezing gehouden. Bij deze verkiezing hoort ook de prijs voor 'Beste Starter van het Jaar'. Verder lezen