Brouwerij DAVO Bieren

DAVO Bieren is in 2012 opgericht in Deventer. Ondertussen is de eigen stadsbrouwerij en haar proeflokaal sinds 2016 dé plek in Deventer waar alles draait om bier. Je proeft hier de lekkerste bieren en in combinatie met misschien wel de beste burgers van de stad. In het oude industriële maar sfeervol ingerichte pand is de Stadsbrouwerij gevestigd. Hier kun je zien hoe bier gemaakt wordt, een praatje maken met de brouwers en dus van de bieren proeven in het gezellige proeflokaal.

Bij deze Stadsbrouwerij is een winkeltje waar je DAVO bieren kunt kopen voor thuis, maar ook exclusieve edities en geschenkverpakkingen verkrijgbaar zijn.

Bieren (5)

Sorteer op
  Score Category Naam
Davo weizenbock

Davo Weizenbock

Davo Weizenbock is het smakelijke bockbier van Davo Bieren. In 2016 is dit bier met zilver bekroond in de categorie 'Beste Speciaalbock van Nederland'. Typische smaken zoals karamel en koffie zijn mild maar duidelijk aanwezig. Het frisse en lichtzurige wat we gewend zijn van een Weizen komt ook in dit bier naar boven. De combinaties maken dit een mooie bock om te beginnen maar ook een echte smaakmaker om ook als gevorderde bierdrinker van te genieten.
Davo ipa

Davo IPA

Davo IPA is een India Pale Ale van Davo Bieren in Deventer. De aroma's van dit bier zijn vooral fruitig. Tropisch fruit en tonen van grapefruit en citrus spelen hier de boventoon. Moutige smaken brengen de zoetigheid weer mooi in balans. Een licht bittere afdronk maakt dit een kenmerkende IPA.
Davo dark

Davo Dark

Davo Dark is de Belgische stijl dubbel van DAVO bieren. Dit bier kun je tussen een dubbel en een stout plaatsen. Het moutige aroma van dit bier wordt mooi afgemaakt met zoete en zachte smaken van karamel en gebrande mouten. Ook droppige tonen proef je terug. Een fijn bittertje zorgt dat de smaken in deze bijzondere dubbel in balans zijn.
Davo surf ale

Davo Surf Ale

Davo Surf Ale is een India Pale Ale van Davo Bieren in Deventer. Frisse, hoppige smaken en tonen van citrus maken dit bier een toegankelijke IPA. Het alcoholpercentage van 6,4% geeft kracht aan dit bier en zorgt ervoor dat je hem toch echt wat rustiger zal moeten drinken om er van te genieten.
Davo tripel

Davo Tripel

Davo Tripel is een blond en krachtig bier. Het goudgele bier is zoet en verwarmend door het stevige alcoholpercentage. Het fruitige karakter maakt het bier zeer toegankelijk. Heerlijk bij vette vissoorten of een gegrild vlees.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket