Out now - Zomernummer van Bier! Magazine

27 juni 2022
Een zomer vol bier. Wie droomt daar nu niet van?! Wij in ieder geval wel. Er is een aardig voorraadje aangelegd. Daar redden we ons de komende weken wel mee. En wat is er lekkerder dan lezen over bier, terwijl je lekker in de tuin van het zonnetje geniet. Goed nieuws, want het zomernummer van Bier! Magazine is uit.

Als echte bierliefhebber heb je natuurlijk een abonnement op Bier! Magazine. Dat is makkelijk, want dan krijg je het blad automatisch op de deurmat. Heb je nog geen abonnenment, dan kun je naar de kiosk of nu wel een abonnement afnemen. Dat doe je eenvoudig en snel op de website van Bier! Magazine.

Volop inspiratie

Het zomernummer staat weer bordevolvol biernieuws, columns en reportages. Zo wordt er aandacht besteed aan de nieuwe bezoekerscentra van Brand Bierbrouwerij en Palm. Nog zo'n leuke tip voor een uitje is de bierreis die gemaakt langs Vlaamse koerscafe's. Daarnaast is er aandacht voor spiritueel brouwen op Vlieland. Dat moet welhaast een geestverruimend bier opleveren. Ook is er aandacht voor de jongste activiteiten van het tienjarige Davo Bieren.

Dit en nog veel meer vind je in de zomereditie van Bier! Magazine. Een ideale partner voor in het zonnetje met een lekker koel glas bier binnen handbereik.