Davo Bieren 10 jaar

22 april 2022
Davo Bieren bestaat deze maand tien jaar. De Deventer brouwerij viert dat met speciale glazen, kortingen en feestjes.

In april 2011 begonnen de oprichters van Davo met bier brouwen in een schuur. “Op basis van ons favoriete brouwsel legden we allen in 2012 een tientje in voor een KvK-nummer. Davo Bieren was toen geboren”, vertelt Jos, mede-oprichter van Davo.

Jongensdroom

Sindsdien is er veel gebeurd. Zo openden de mannen in 2016 een eigen brouwerij met proeflokaal in Deventer. In de jaren daarop volgden nog twee proeflokalen in Arnhem en Zwolle. Diverse Davo bieren, zoals de Davo Weizenbock en Davo Road Trip, wonnen prestigieuze prijzen. En nu, in 2022, bestaat Davo officieel tien jaar. “We beleven onze jongensdroom nog steeds met evenveel passie en enthousiasme als tien jaar geleden.”

Davo 10 jaar Box

Het tweede Davo-decennium wordt ingeluid met een speciale ‘Davo 10 jaar box’ met alle bekende toppers van Davo van de afgelopen tien jaar. In de box vind je ook een limited edition jublieumglas. Ook geeft Davo de hele maand april 10% korting in hun webshop.

Toekomst

En de volgende tien jaar? “Het voelt alsof we ons eigen jongensboek schrijven. De komende tijd gaan we daar nog een hoop hoofdstukken aan toevoegen.” Er staan een hoop nieuwe bieren op de planning en een grotere brouwerij om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.