Brouwerij klein duimpje

Brouwerij Klein Duimpje

Brouwerij Klein Duimpje brouwt bier uit de Zaanstreek. Deze brouwerij is in 1997 opgericht en heeft zich sindsdien in Hillegom geworteld. De Zaanstreek is een prachtige plek om een brouwerij te kunnen vestigen en dit heeft bij Brouwerij Klein Duimpje dan ook vaak voor inspiratie gezorgd. Dit proef en zie je terug in de bieren zoals bijvoorbeeld de Bollenstreek Ale, Slobberbok of de Tripel.

Brouwerij Klein Duimpje heeft ook sfeervol proeflokaal dat in het weekend geopend is. Vaak wordt er op die dagen volop in de brouwerij gewerkt en kan er door het panorama raam van het proeflokaal zo de productieruimte in gekeken worden, waar dan mogelijk gebrouwen of gebotteld wordt. Ook het terras bij de brouwerij is bij goed weer heerlijk vertoeven!

Onze topbieren

Nieuw
8,5

Klein Duimpje Vanilla Maple Madness 2.0

Brouwerij Klein Duimpje

Vanilla Maple Madness 2.0 van Brouwerij Klein Duimpje is een Russian Imperial Stout. Deze RSI bevat tonen en aroma's van chocolade, koffie, karamel en ook wat droppigheid. Een smakelijke Stout met een zoetje en lichte bitterheid. Ga er even lekker voor zitten en ontdek de tonen van de toegevoegde Maple Syrup.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Klein Duimpje Gagel IPA (GIPA)

Brouwerij Klein Duimpje

Klein Duimpje Gagel IPA is een pittig bier gebrouwen met gagel. Gagel is een kruid met een kenmerkende smaak dat vroeger veel gebruikt werd bij het brouwen van bier. Tegenwoordig is het een bijzondere smaakmaker die zijn stempel drukt op deze India Pale Ale uit Hillegom. Dit bier wordt niet meer gebrouwen.

Blonde bieren

Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
5,8

Klein Duimpje Slobberbok

Brouwerij Klein Duimpje

Slobberbok van brouwerij Klein Duimpje is een volmoutig 4-granen bockbier. Zoete tonen van karamel en moutigheid. In de afdronk is hij wat bitter.

Bockbier

Aroma
Zoet
Bitter

Klein Duimpje Bollenstreek Ale

Brouwerij Klein Duimpje

Klein Duimpje Bollenstreek Ale is een Amerikaanse stijl Pale Ale. Lichte amberachtige kleur en licht gekleurde schuimkraag. Fruitige aroma's van bessen en gist, maar ook karamel en wat bloemigheid. In de smaak vooral karamelzoetigheid, smaken van rijp fruit en een wat droog mondgevoel. In dat afdronk is het bier wat grassig.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

Klein Duimpje Kerstbier

Brouwerij Klein Duimpje

Klein Duimpje Kerstbier is een bier waar je de feestdagen wel mee doorkomt. Dit verwarmende bier heeft 8,5% en een winterse touch in de vorm van kruidnagel. Heerlijk om bij een knisperend haardvuur van te genieten.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

Bieirsta.001

Klein Duimpje heeft het beste bokbier van het land

25 oktober 2015 Klein Duimpje Slobberbok heeft op het 38e PINT Bokbierfestival in de Beurs van Berlage in Amsterdam de titel Beste Bokbier van Nederland in de wacht gesleept. Goud was er ook voor Duits & Lauret en De Lepelaer. Verder lezen