Hoe leuk is de Bierista Bieropleiding?

28 maart 2021
Bij Bierista houden we bier en het overdragen van bierkennis. De Bierista Bieropleiding is wat we doen. En dat doen we goed, als we de reacties en al die reviews van onze cursisten mogen geloven. Natuurlijk promoten we onze biercursus en dat doen we met plezier en overtuiging. Hoe gaaf is het als een enthousiaste Bierista-student jou vol enthousiasme vertelt met hoeveel plezier zij op weg is naar haar Bierista Bierdiploma. Als je nog niet overtuigd was, dan toch zeker wel na het zien van deze video met Fleur!

Fleur is werkzaam bij Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom. Zij werkt dus in een bierige omgeving en ze kon wel wat extra bierkennis gebruiken. Niet dat ze gelijk biersommelier hoeft te worden, maar een gedegen kennis van bier in de breedste zin van het woord was zeker welkom. Dankzij de Bierista Bieropleiding kan zij nog meer informatie geven over bier. Overigens hoef je helemaal niet werkzaam te zijn in de bierbusiness om de opleiding te doen. De meeste gediplomeerde Bierista's zijn 'gewone' bierliefhebbers, die meer willen weten over onder meer het brouwproces, de geschiedenis, het pairen van bier en food en de verschillende bierculturen.

Bierista Bieropleiding

Meld je nu aan voor de Bierista Bieropleiding en begin gelijk aan je studie. Bovendien krijg je een Bierista Bierpack thuis gestuurd met daarin 12 verschillende bieren, waaronder een bier uit de brouwerij van Fleur, de Klein Duimpje Quadrupel. Gebruik de code BIER20 en krijg tijdelijk 20% korting, oftewel je houdt 26 euro in de zak. Die kun je dan weer uitgeven aan een bierpack!  Want wist je dat als je het bierpakket van Klein Duimpje in de Bierista Shop bestelt, Fleur er persoonlijk voor zorgt dat jij de bieren zo snel mogelijk krijgt opgestuurd?!

Pak nu die 20% korting!