Brouwerij Brussels Beer Project

Brussels Beer Project is innovatie en durf op basis van samenwerking en co-creatie. Zij willen een frisse wind brengen in de soms (te) conservatieve Belgische bierwereld. Met hun nieuwe brouwerij in hartje Brussel werken zij naar het volgende niveau in co-creatie en nodigen zij liefhebbers uit om onze nieuwe experimenten te komen proeven. Samenwerkingen in de brouwerij met brouwers van overal ter wereld om samen spannende nieuwe creaties te maken.

Onze topbieren

8,8

Tante Tatin

Brussels Beer Project

Tarte Tatin is een quadrupel van Brussels Beer Project. Via Fruit Collect hebben zij appels van omliggende tuinen verzameld die anders weg zouden worden gegooid. Deze hebben zij gebruikt in de Tante Tatin. Een smaakvol winterbier met karamel en appel tonen. Vol en rijk!

Zware bieren

Aroma
Zoet
Zuur

8,0

Brussels Beer Project Chove Chuva

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Chove Chuva is een smakelijke Stout met een mix van bittere cacao, kaneel, vanille en wat subtiele tabakaroma's.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Brussels Beer Project Red My Lips

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Red My Lips is een India Pale Ale. Dit blonde tot licht amberkleurige bier is laag in alcohol maar vol van smaak. Een echt Session IPA met hoppigheid en fruit in de neus. Frisse en uitgesproken smaken met een bittere, licht fruitige maar toch droge afdronk.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

7,6

Brussels Beer Project Delta IPA

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Delta IPA is een zeer verfrissende India Pale Ale. Hij zit vol tropisch fruit zoals mango, perzik en lychee. In de afdronk wordt die zoetigheid mooi rond gemaakt door een lichte bitterheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Brussels Beer Project Tatie Tatin

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Tatie Tatin is een limited edition. Het is een Belgische stijl tripel met appel.

Blonde bieren

Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Brussels Beer Project Grosse Bertha

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Grosse Bertha is een echte Weizen. In de neus de typerende aroma's van banaan. Het bier doet vrij zoet aan door de Belgische gist en suiker. In zijn totaliteit is bier erg zoet, maar hij eindigt toch nog met een lichte kruidigheid.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,2

Brussels Beer Project Babylone

Brussels Beer Project

Brussels Beer Project Babylone is een 'Bread IPA'. Vervanging van 20% van de mout door onverkocht vers brood geeft het bier een aangename toffee / geroosterde toets. Stevig droog gehopt met Chinook is het niet verlegen haar bitterheid te tonen. Dit is dan ook de meest bittere van de All-Stars. Men zegt vaak dat een bier gelijk is aan 2 sneetjes brood – wel, bij de Babylone is dit echt het geval!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Brussels Beer Project Jungle Joy

Brussels Beer Project

Jungle Joy van Brussels Beer Project is een Dubbel gebrouwen met mango en passievrucht. Dit bier is zonder toegevoegde suiker en artificiële aroma's op smaak gebracht. Fruitige fris met een mooie zure toets.

Dubbel

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle