Brussels Beer Project (20)
Ontdek de revolutionaire wereld van functionele bieren. Van natuurlijke vitamines tot toegevoegde mineralen - een expert analyse van de nieuwste ontwikkeling in de bierwereld.
Verder lezenOntdek 15 unieke Nederlandse winterbieren en expert food pairing tips tijdens het Winterbierfestival Leiden 2025. Praktische tips voor de ervaren bierproever.
Verder lezenOntdek de geheimen van bier- en spijscombinaties! Leer hoe je smaken kunt versterken of contrasteren voor een ultieme smaakbeleving. Van pilsener tot stout, elke bierstijl heeft ideale gerechten die de smaak versterken. Ontvang praktische tips van bierexperts en probeer verrassende combinaties om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.
Verder lezenDe Zoetermeerse Brouwerij breidt zijn biermerk ROEM uit dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. Met al 69.800 euro opgehaald, investeren ze in verbeterde productie en kwaliteit, met als doel de grootste brouwerij van Zuid-Holland te worden.
Verder lezen
"Er is wat verwarring. Het Brussels Beer Project verschijnt onder de naam Tante Tatin in ieder geval vanaf 2016 jaarlijks met een Limited Editon. Aanvankelijk Apple Quadrupels, maar in 2018 is er ineens een Apple Tripel met op het etiket: Tatie Tatin. Met een alcohol percentage van 9,1%, iets minder dan de voorgaande Quadrupels. De 2018 Tatin is zowel in geur als in smaak aangenaam en mooi complex. Verveelt niet snel en kan met de frisheid ook goed in de winter. De naam roept associaties op met het wereldberoemde appelige (na)gerecht van de Franse gezusters Tatin, de Tarte Tatin (ontstaan in 1889). De geproefde Limited Edition 2018 is op fles gegaan 09/08/2018 en tenminste houdbaar tot 09/02/2020."
Ton van der Koppel
19.960