8,1

Bronckhorster Next Generation No. 3

Bronckhorster Brewing Company (53)

Bronckhorster Next Generation No. 3 is ontwikkeld door Raymon, zoon van brouwer en het gezicht van de brouwerij Steve Gammage. Dit is een zware Baltic Porter met intense gebrande aroma's, een bier om spreekwoordelijk met mes en vork te drinken, een krachtpatser voor de echte liefhebber. Heerlijk bij wildgerechten, chocoladedesserts of pittige kazen.

Details

Bierstijl
Alcohol
8.5%
Categorie
Intens en Uitdagend
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
10-12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Bij het eten, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend
8,1

Het oordeel van de Bierista's

Bronckhorster Next Generation No. 3 is beoordeeld met een gemiddelde van 8,1 door onze Bierista's

8,1

Smaak

8,0

Zicht

8,1

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,5

"Voldonker bier met stevige ietwat zoetbittere afdronk "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

6,4 Zicht Diepdonker van kleur met beuinige schuimkraag

6,5 Neus Je ruikt wat zoettonen

6,4 Smaak Aparte afdronk, ietwat bitter maar ook wat zoetig

Spijssuggestie Kaasje worst

8,6

"Heerlijke combi deze fruitigheid en gebrandheid!"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,6 Zicht Diep donker en mooi troebel

9,0 Neus Wat een sensatie om je neus in te duwen zeg!! De fruitigheid spat uit het glas en combineert fantastisch met de chocolade toetsen en de gebrande mout!!

8,6 Smaak Net als de neus, heerlijk fris en fruitig! Ook hier is de gouden combi tussen bosbessen, chocolade en gebrande mout, een topper!!

Spijssuggestie Wild gerechten, kazen en chocolade.

8,5

"Sterke porter bosbessen chocola"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,0 Zicht Zwart met licht bruine schuimkraag

8,3 Neus Hout bosbessen braam

8,6 Smaak Hout chocola braam en bosbessen

Spijssuggestie Chocolade taart met bessen

8,6

"Volle en fruitige porter"

Jan Otten

7.925

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,7 Zicht Zwart, zwart

8,5 Neus Fruitig, vooral bosbessen en ietsje rokerig

8,3 Smaak Zoet, moutig bosbessen, dropsmaak, karamel, gebrande mout, rokerig en een ietsje pietsje bittere nasmaak

Spijssuggestie Schwarzwalder kirsch

8,5

"En weer een knaller van een bier! Je blijft ruiken en proeven, een ware ontdekkingstocht."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

8,2 Zicht Donkerbruin met een mokka kleurige schuimkraag.

8,4 Neus Eerst ruik je de bessen wat snel over gaat in geuren van koffie en mokka.

8,7 Smaak Gebrande moutsmaken zoals koffie en mokka. Dit geeft ook een ronde bitterheid. De bessen vind je in de nasmaak. Deze is lang en intens.

Spijssuggestie Chocolade dessert

Nieuw: Duvel 6,66%

Duvel viert het 150-jarig bestaan met een nieuw bier: Duvel 6,66%, een zachte, zeer doordrinkbare Belgische Blond.

Verder lezen

Wat komt er uit het ei bij het Uiltje?

Uiltje Brewing Company komt met iets nieuws. Het gaat om een nieuw bier, maar veel meer dan dat laten ze niet los bij de brouwerij.

Verder lezen

Dutch Beer Challenge op 22 april

De zevende Dutch Beer Challenge vindt plaats op donderdag 22 april in Rotterdam. De uitslag wordt bekend gemaakt in mei.

Verder lezen

Honing Tripel van Grutte Pier wint Mitra-verkiezing

De Friese Honing Tripel van Grutte Pier heeft de Mitra-jaarverkiezing gewonnen. De winnaar bleef de bieren van Brouwerij Noordt en Stadsbrouwerij Eindhoven voor.

Verder lezen