Winterbier

Top 3 Winterbier

Nieuw
8,6

Glazen Toren Canaster

Brouwerij De Glazen Toren

Glazen Toren Canaster is een Winterbier. Het bier werd ooit gebrouwen door het Carmelietenklooster in het Belgische Aalst en wordt aan het einde van het jaar uitgebracht als Winter Scotch door brouwerij de Glazen Toren.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,5

Pronck Winter Ale 21

Brouwerij Pronck

Pronck Winter Ale 21 is een Winterbier. Een eerlijk bier, donker bruin, met geuren van koffie, en speculaaskruiden, past prima bij het koude winterweer, mooie combi met, vette vis, kerkuil vlees, pittige kazen en salades.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Kaapse Klaas Winterale

Kaapse Brouwers

Kaapse Klaas is een donker en krachtig winterbier van net geen 10%. De kruiden en de alcohol zorgen voor een warme gloed. De smaak is intens, complex en bevat een sterke bitterheid.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Ook lekkere Winterbier

Nieuw - Maximus Monkey Python Brett Pale Ale

Maximus Brouwerij uit Utrecht presenteert met Monkey Python Brett Pale Ale een nieuw bier in haar Circus Maximus-rariteitenkabinet.

Verder lezen

Warm aanbevolen door Bierista's

De gediplomeerde bierkenners uit de community van Bierista schrijven wekelijks talloze expert-reviews, die jou helpen de juiste keuze te maken.

Verder lezen

De Black Box van de Flying Dutchman

Flying Dutchman heeft een vet pakket samengesteld met allemaal donkere bieren. De Black Box zit vol magie en zal je zeker verrassen.

Verder lezen

Bier Butler Vrijdag: Dubbel met een burger

Heb je ook zo'n zin in het weekend. De Bier Butler maakt je weekend nog lekkerder met heerlijke bier-spijs combinaties.

Verder lezen