Winterbier

Top 3 Winterbier

8,6

Glazen Toren Canaster

Brouwerij De Glazen Toren

Glazen Toren Canaster is een Winterbier. Het bier werd ooit gebrouwen door het Carmelietenklooster in het Belgische Aalst en wordt aan het einde van het jaar uitgebracht als Winter Scotch door brouwerij de Glazen Toren.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Gulpener Gulle Tinus 2019

Gulpener Bierbrouwerij

Gulpener Gulle Tinus is een bier in een gelimiteerde oplage. Het is een geconcenteerde versie van de Gulpener Wintervrund (door middel van vriesdestillatie), die twaalf maanden lang heeft mogen rijpen op wijnvaten van Sint Martinus. Het resultaat is een zeer complex bier met fruitige wijntonen, zoethout, vanille, jeneverbes en karamel.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Pronck Winter Ale 21

Brouwerij Pronck

Pronck Winter Ale 21 is een Winterbier. Een eerlijk bier, donker bruin, met geuren van koffie, en speculaaskruiden, past prima bij het koude winterweer, mooie combi met, vette vis, kerkuil vlees, pittige kazen en salades.

Winterbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Ook lekkere Winterbier

Heineken houdt naam hoog

Heineken gaat helemaal los tijdens het EK Voetbal. De bierbrouwer heeft een naam hoog te houden en dat lukt ze bijzonder goed!

Verder lezen

Jos Oostendorp nieuwe voorman Craft

Jos Oostendorp is de nieuwe voorzitter van Craft. Hij volgt Bart van Kleef op, die na een korte periode als voorman vorig maand aftrad.

Verder lezen

UR: biologisch bier uit het Limburgse Heuvelland

Biologisch, lokaal en gebrouwen in het meest duurzame brouwhuis van Europa: UR bier is misschien wel het mooiste bier dat er uit Gulpen komt.

Verder lezen

Brouwerij De Leite neemt Paljas over

Brouwerij De Leite uit Ruddervoorde heeft recent de Paljas-bieren overgenomen. Ze breidt haar aanbod in één klap uit met vijf bijkomende bieren.

Verder lezen