Oersoep

Brouwerij Oersoep

Bierbrouwerij Oersoep uit Nijmegen (Gelderland) is opgericht in 2012. Oersoep brouwt graag gelaagde en complexe bieren. Gerookt, smakend naar het hooi in oude boerderijen of naar kruiden uit een ver land. Oersoep zoekt deze smaken zowel in de traditie als in het experiment. Vanuit de soep van mout, hop en water proef je altijd een uitdagend nieuw bier. Zoals God is Goed, Saison oersoep, Donker en Diep en Bruizend en Blond van deze brouwerij.

Onze topbieren

8,1

Oersoep Offspring

Oersoep

Oersoep Offspring heeft een geweldig complex en rijk bouquet. Je proeft de zoetheid van de mout, gecombineerd met bloemige en fruitige tonen. Een friszure smaak maakt dit bier zeer elegant en soepel drinkbaar.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Motherbocker Doppelbock

Oersoep

Oersoep Sexy Motherbocker Doppelbock is in niets wat je van een Dubbelbock verwacht. Het is de interpretatie van de Kick en Sander, de mannen achter Oersoep. Wil je bocken en verrast worden met een vette smaakexplosie? Dan is de Sexy Motherbocker jouw bier.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Oersoep Plan 9 from outer space

Oersoep

Oersoep Plan 9 From Outer Space is een Pilsener op de Craft Beer-manier. Ongefilterd, ongepasteuriseerd, dus boordevol smaak en zeker net zo verfrissend en subtiel.

Kellerbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Oersoep Pulp Fiction

Oersoep

Oersoep Pulp Fiction zou je een Passion Fruit Pale Ale kunnen noemen. Dit bier barst uit zijn voegen van het fruit. Toch is dit bier ondanks al die aroma's van zoet fruit niet zoet. Heerlijk fris en uitermate doordrinkbaar.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

6,8

Oersoep Hopfather

Oersoep

Oersoep Hopfather is een romig en toch fris bier. Complexe aroma's van fruit, kruiden en bloemen geven dit bier veel diepgang. Tropisch fruit overheerst met mango en ananas.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Oersoep Blanco White Saison

Oersoep

Oersoep Blanco White Saison is een troebel goudgeel bier, een kruising tussen een Witbier en een Saison. Het is een glas vol smaak en frisheid. Friszuur en fruitigheid voeren hier de boventoon.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Oersoep Sunday Sessions

Oersoep

Oersoep Sunday Sessions is een Mild Dark Ale. Mild staat hier voor jong. Deze bierstijl is in de 17e eeuw ​​in Groot-Brittannië ontstaan. De Sunday Sessions van Oersoep is vrij moutig van smaak. Dit bier is op nitro afgevuld en bevat bijna geen koolzuur om de doordrinkbaarheid te vergroten. Een smaakexplosie van mokka, chocolade en koffie in deze special van de Utrechtse brouwerij.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Orzo Dolce

Oersoep

Orzo Dolce van Oersoep is een Barley Wine met tonen van karamel, fruit en honing. In combinatie met de moutige smaak is dit bier zacht verwarmend en geeft je een echt winters gevoel.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Toon alle
Oersoep nevel weelde

Nevel Artisan Ales en Oersoep lanceren nieuwe collab Weelde

29 april 2018 De Nijmeegse brouwerij Nevel Artisan Ales heeft afgelopen week weer een mooi bijzonder bier uitgebracht. Weelde is een Saison gebrouwen in samenwerking met brouwerij Oersoep, ook uit Nijmegen. Verder lezen
Bird collab 3

Bird Brewery en Oersoep lanceren collab #3: Chick Magnet

24 maart 2018 Het derde bier in de Bird Collab Tour is uit! In maart lanceert de brouwerij samen met het Gelderse Oersoep de Chick Magnet. Deze Sour Pale Ale is fris, licht zuur en heerlijk doordrinkbaar. Verder lezen