Brouwerij Oersoep

Bierbrouwerij Oersoep uit Nijmegen (Gelderland) is opgericht in 2012. Oersoep brouwt graag gelaagde en complexe bieren. Gerookt, smakend naar het hooi in oude boerderijen of naar kruiden uit een ver land. Oersoep zoekt deze smaken zowel in de traditie als in het experiment. Vanuit de soep van mout, hop en water proef je altijd een uitdagend nieuw bier. Zoals God is Goed, Saison oersoep, Donker en Diep en Bruizend en Blond van deze brouwerij.

Onze topbieren

8,4

Oersoep Sunday Sessions

Oersoep

Oersoep Sunday Sessions is een Mild Dark Ale. Mild staat hier voor jong. Deze bierstijl is in de 17e eeuw ​​in Groot-Brittannië ontstaan. De Sunday Sessions van Oersoep is vrij moutig van smaak. Dit bier is op nitro afgevuld en bevat bijna geen koolzuur om de doordrinkbaarheid te vergroten. Een smaakexplosie van mokka, chocolade en koffie in deze special van de Utrechtse brouwerij.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Oersoep Chain Smoker

Oersoep

Oersoep Chain Smoker is een Rauchbier, een bier met sterke rookaroma's. Je houdt er van, of je houdt er niet van. Een tussenweg lijkt nauwelijks mogelijk. Hou je van rookworst? Ja, waarom wil je die nog eten, als je 'm ook drinken kan?

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Oersoep Offspring

Oersoep

Oersoep Offspring heeft een geweldig complex en rijk bouquet. Je proeft de zoetheid van de mout, gecombineerd met bloemige en fruitige tonen. Een friszure smaak maakt dit bier zeer elegant en soepel drinkbaar.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Oersoep Brettalicious

Oersoep

Oersoep Brettalicious is een frisse en fruitige Saison. Het bouquet van dit bier is overweldigend. Net als de smaak, die boordevol fruit, vooral tropische vruchten, zit.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Oersoep Roger

Oersoep

Oersoep Roger is een New England IPA in samenwerking met Aviator. Lekker fruitig en licht bitter. De hoparoma's komen je bij het inschenken al direct tegemoet! Een fijne NEIPA om even goed van te genieten.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Sexy Motherbocker Doppelbock

Oersoep

Oersoep Sexy Motherbocker Doppelbock is in niets wat je van een Dubbelbock verwacht. Het is de interpretatie van de Kick en Sander, de mannen achter Oersoep. Wil je bocken en verrast worden met een vette smaakexplosie? Dan is de Sexy Motherbocker jouw bier.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Oersoep Hopfather

Oersoep

Oersoep Hopfather is een romig en toch fris bier. Complexe aroma's van fruit, kruiden en bloemen geven dit bier veel diepgang. Tropisch fruit overheerst met mango en ananas.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,0

Oersoep Plan 9 from outer space

Oersoep

Oersoep Plan 9 From Outer Space is een Pilsener op de Craft Beer-manier. Ongefilterd, ongepasteuriseerd, dus boordevol smaak en zeker net zo verfrissend en subtiel.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Oersoep craft beer festival

Oersoep Craft Beer Festival gratis te bezoeken voor Bierista's!

4 september 2018 Zondag 9 september bruist het in het Honigcomplex in Nijmegen van het bierplezier! Brouwerij Oersoep organiseert dan alweer de derde editie Oersoep Craft Beer Festival. Als gediplomeerd Bierista staat er ook voor dit festival weer een leuke actie voor je Verder lezen
Craft

Maximus & Oersoep gaan samenwerken met Swinkels Family Brewers

26 juli 2018 Swinkels Family Brewers gaat samenwerken met brouwerij Maximus en brouwerij Oersoep. Het bierconcern gaat de distributie voor deze twee Nederlandse brouwerijen verzorgen. Verder lezen