Brouwerij Mikkeller

Mikkeller is de bekendste Deense craftbeer brouwerij. De Mikkeller bieren staan bekend om hun uitgesproken karakter. Kwalitatief goede bieren, opvallende uitstraling en een goede marketing hebben Mikkeller bekendheid bezorgd over de hele wereld.

Bieren (7)

Sorteer op
  Score Category Naam
Mikkeler mad venencia sherry beer

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer

9,3
Mikkeller Mad Venencia Sherry beer is een barley wine, die in een zeer beperkte oplage is verschenen. Deze zware jongen heeft zes maanden lang mogen rijpen op Amontillado-vaten van Lustau sherry.
Mikkeller draft bear imperial pilsner

Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner

7,7
Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner is een pilsner met meer power. Deze pils heeft meer hop, meer karakter en heeft die fijne crisp, de frisheid wel behouden.
Mikkeller koppi coffee ipa citra wachuri

Mikkeller Koppi Coffee IPA Citra Wachuri

5,8
Mikkeller Koppi Coffee is een bijzondere combinatie van de fruitigheid van hop en de gebrande bitterheid van koffie. Toch is dit een zeer geslaagde combinatie, mede omdat de koffie niet overheerst. Zeer verrassende smaaksensatie.
Mikkeller 1000 ibu dipa

Mikkeller 1000 IBU DIPA

5,0
Mikkeller 1000 IBU DIPA is een overtreffende trap als het gaat om bitterheid. Bitterheid wordt aangegeven in IBU (International Bitterness Units). Een stevig bitter bier heeft rond de 80 IBU. 1000 IBU is geen schrijffout, maar echte bittere, zeer bittere werkelijkheid. Jij dacht dat je alles op IPA gebied al eens had geproefd? Nou, succes!
Mikkeller beergeek breakfast

Mikkeller Beer Geek Breakfast

Een typische Oatmeal Stout van de Deense brouwerij Mikkeller. Het bier bestaat voor 25% uit haver en voor de fijnproever ook uit koffie. Een biertje dat dus extreem goed bij het ontbijt past.
Mikkeller mils stout

Mikkeller Milk Stout

Mikkeller Milk Stout is een donker bier met geroosterde tonen en chocolade. De lactose haalt de scherpe kantjes van de roast en geeft een fluwelen zoetheid.
Mikkeller citra sesson ipa

Mikkeller Citra Session IPA

Mikkeller Citra Session IPA een behoudende IPA met slechts 4,5% alcohol. Het karakter is bovenal fruitig, maar er zitten toch zeker ook kruidige aroma's in deze fijne doordrinker.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket