Brouwerij Mikkeller

Mikkeller is de bekendste Deense craftbeer brouwerij. De Mikkeller bieren staan bekend om hun uitgesproken karakter. Kwalitatief goede bieren, opvallende uitstraling en een goede marketing hebben Mikkeller bekendheid bezorgd over de hele wereld.

Onze topbieren

9,3

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer

Mikkeller

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer is een barley wine, die in een zeer beperkte oplage is verschenen. Deze zware jongen heeft zes maanden lang mogen rijpen op Amontillado-vaten van Lustau sherry.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

8,6

Mikkeller Milk Stout

Mikkeller

Mikkeller Milk Stout is een donker bier met geroosterde tonen en chocolade. De lactose haalt de scherpe kantjes van de roast en geeft een fluwelen zoetheid.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Mikkeller Citra Session IPA

Mikkeller

Mikkeller Citra Session IPA een behoudende IPA met slechts 4,5% alcohol. Het karakter is bovenal fruitig, maar er zitten toch zeker ook kruidige aroma's in deze fijne doordrinker.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner

Mikkeller

Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner is een pilsner met meer power. Deze pils heeft meer hop, meer karakter en heeft die fijne crisp, de frisheid wel behouden.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Mikkeller Hair in the Mailbox

Mikkeller

Mikkeller Hair in the Mailbox is een India Pale Ale van 6,3% met een krachtig hopkarakter. Veel fruitige tonen en een stevige bittere finish.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,1

Mikkeller Stick a finger in the Soil

Mikkeller

Stick a finger in the air van Mikkeller Stick a Finger in the Soil is een frisse, dorstlessende Pale Ale. Aroma’s van tropisch fruit en karamelmout in de neus. In de mond vooral grapefruit- en citrussmaken met een droge en licht bittere nasmaak. Een heerlijk verfrissend bier voor alle dagen met of zonder zon. Stick a Finger in the Soil is een typisch Deens spreekwoord. Het houdt in dat je bij een probleem even goed nadenkt voordat je al te snel tot een conclusie of besluit komt.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,8

Mikkeller Koppi Coffee IPA Citra Wachuri

Mikkeller

Mikkeller Koppi Coffee is een bijzondere combinatie van de fruitigheid van hop en de gebrande bitterheid van koffie. Toch is dit een zeer geslaagde combinatie, mede omdat de koffie niet overheerst. Zeer verrassende smaaksensatie.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,0

Mikkeller 1000 IBU DIPA

Mikkeller

Mikkeller 1000 IBU DIPA is een overtreffende trap als het gaat om bitterheid. Bitterheid wordt aangegeven in IBU (International Bitterness Units). Een stevig bitter bier heeft rond de 80 IBU. 1000 IBU is geen schrijffout, maar echte bittere, zeer bittere werkelijkheid. Jij dacht dat je alles op IPA gebied al eens had geproefd? Nou, succes!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Bierista uiltje mikkeller haarlem.001

Een memorabele Mikkeller-avond bij Het Uiltje

14 februari 2017 Michael Jabobs had vrijdag 10 februari al weken omcirkeld in zijn agenda. Net als veel andere bierliefhebbers keek hij uit naar de tap-take-over van de beroemde Deense brouwerij Mikkeller. Dankzij een eigen strijdplan genoot Michael met volle teugen. Verder lezen
Bierista uiltje.001

Uiltje Bar is eventjes Mikkeller Bar

13 februari 2017 Uiltje Bar was eventjes even de Mikkeler Bar. De Deense bierbrouwer heeft ook in ons land veel fans. Dat bleek, want het was ontzettend druk bij de tap-take-over. Mikkeler bieren op liefst 30 kranen. Taco Zuidema deed zijn best ze allemaal te proeven. Verder lezen