Brouwerij Mikkeller

Mikkeller is de bekendste Deense craftbeer brouwerij. De Mikkeller bieren staan bekend om hun uitgesproken karakter. Kwalitatief goede bieren, opvallende uitstraling en een goede marketing hebben Mikkeller bekendheid bezorgd over de hele wereld.

Onze topbieren

9,3

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer

Mikkeller

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer is een barley wine, die in een zeer beperkte oplage is verschenen. Deze zware jongen heeft zes maanden lang mogen rijpen op Amontillado-vaten van Lustau sherry.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

8,6

Mikkeller Milk Stout

Mikkeller

Mikkeller Milk Stout is een donker bier met geroosterde tonen en chocolade. De lactose haalt de scherpe kantjes van de roast en geeft een fluwelen zoetheid.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,4

Mikkeller Big Worster

Mikkeller

Mikkeller Big Worster is met recht een Barley Wine. Het bier is gebrouwen met champagnegist.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Mikkeller Citra Session IPA

Mikkeller

Mikkeller Citra Session IPA een behoudende IPA met slechts 4,5% alcohol. Het karakter is bovenal fruitig, maar er zitten toch zeker ook kruidige aroma's in deze fijne doordrinker.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,1

Mikkeller Side Hustle

Mikkeller

Mikkeller Side Hustle is een NEIPA Session bier. Licht en met veel aroma, alle charme van deze stijl in één weergaloos bier.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Mikkeller Hair in the Mailbox

Mikkeller

Mikkeller Hair in the Mailbox is een India Pale Ale van 6,3% met een krachtig hopkarakter. Veel fruitige tonen en een stevige bittere finish.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

Mikkeller Staff Magician

Mikkeller

Staff Magician van Mikkeler is een zogenaamde New England IPA, een bier met een zeer hoppig karakter. Behalve de fruitige hoptonen tref je ook een lichte moutigheid aan die zorgt voor de juiste balans. Bij dit hoppige bier past een ronde bittere afdronk.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner

Mikkeller

Mikkeller Draft Bear Imperial Pilsner is een pilsner met meer power. Deze pils heeft meer hop, meer karakter en heeft die fijne crisp, de frisheid wel behouden.

Lager

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle