Brouwerij Mikkeller

Mikkeller is de bekendste Deense craftbeer brouwerij. De Mikkeller bieren staan bekend om hun uitgesproken karakter. Kwalitatief goede bieren, opvallende uitstraling en een goede marketing hebben Mikkeller bekendheid bezorgd over de hele wereld.

Onze topbieren

9,3

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer

Mikkeller

Mikkeller Mad Venencia Sherry beer is een barley wine, die in een zeer beperkte oplage is verschenen. Deze zware jongen heeft zes maanden lang mogen rijpen op Amontillado-vaten van Lustau sherry.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

9,0

Mikkeller Friends of Prey BA

Mikkeller

Mikkeller Friends of Prey BA is een American Wheat Ale van 17,2%. Gebrouwen met cacaobonen, vanille, pindakaas en koffie. Het bier heeft mogen rijpen op bourbon, brandy en mede-vaten.

American Wheat Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,6

Mikkeller Burst IPA

Mikkeller

Mikkeller Burst IPA is een Amerikaanse stijl IPA die wordt gebrouwen door Mikkeller uit Kopenhagen.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,6

Mikkeller Milk Stout

Mikkeller

Mikkeller Milk Stout is een donker bier met geroosterde tonen en chocolade. De lactose haalt de scherpe kantjes van de roast en geeft een fluwelen zoetheid.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,4

Mikkeller Big Worster

Mikkeller

Mikkeller Big Worster is met recht een Barley Wine. Het bier is gebrouwen met champagnegist.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Mikkeller Beer Geek Cocoa Shake

Mikkeller

De toevoeging van havermout voegt een zachte, rijke body toe aan de havermoutstout. Deze bierstijl is donkerbruin tot zwart van kleur. Het karakter van geroosterde mout is karamelachtig en chocoladeachtig en moet zacht en niet bitter zijn. Koffie-achtige aroma's van geroosterde gerst en mout zijn prominent aanwezig. Deze stijl met laag tot gemiddeld alcoholgehalte zit boordevol donkere moutsmaken en een rijke en vette body van havermout.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Mikkeller Evergreen

Mikkeller

Mikkeller Evergreen is een hazy (session) IPA. Een fris, knapperig en licht bier. Heldere tropische aroma's met steenfruitsmaak en delicate bitterheid.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Mikkeller Citra Session IPA

Mikkeller

Mikkeller Citra Session IPA een behoudende IPA met slechts 4,5% alcohol. Het karakter is bovenal fruitig, maar er zitten toch zeker ook kruidige aroma's in deze fijne doordrinker.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Gulpener en Mikkeller lanceren 'Best of Both Worlds'

Gulpener Bierbrouwerij en de Deense brouwerij Mikkeller hebben een knaller van een bier voor je in petto: Best of Both Worlds.

Verder lezen

Gulpener werkt samen met Mikkeller, Riegele en Einbecker

Gulpener is een samenwerking aangegaan met de Deense craftbier brouwer Mikkeller, de Duitse familiebrouwerij Riegele en het Duitse Einbecker.

Verder lezen