Gulpener en Mikkeller lanceren 'Best of Both Worlds'

Heads-up, bierfans! Gulpener Bierbrouwerij en de Deense brouwerij Mikkeller hebben een knaller van een bier voor je in petto: Best of Both Worlds. Deze smaaksensatie werd voor het eerst gepresenteerd tijdens het altijd sfeervolle Gulpener HopFest, een festival waar hop, muziek en gezelligheid centraal staan.

Het HopFest was dit jaar dé plek waar dit unieke bier z'n grandioze entree maakte. Wat krijg je als de traditionele brouwkunsten van Gulpener en het Deense creatieve genie van Mikkeller samensmelten? Juist ja, een bier dat het summum van Nederlands vakmanschap en Deense vernieuwing in zich verenigt, mét een smaak die je niet snel zult vergeten.

Mikkel Bjergsø, het brein achter Mikkeller, is maar wat blij met deze samenwerking: "I am very happy for this collaboration with our friends at Gulpener. To be able to brew a 'Danish style classic' with a Dutch twist has been fun and challenging. And by the way - the beer turned out great!" Bas Jacob van Gulpener is minstens zo enthousiast: "Dit bier symboliseert het beste van beide werelden: onze passie voor lokaal vakmanschap en verse ingrediënten, gecombineerd met de grensverleggende stijl van Mikkeller."

En nu de hamvraag: wat maakt "Best of Both Worlds" zo speciaal? Bereid je voor op een zachte, zoete en romige smaakervaring die smeekt om een vervolg. Pluspunt: het bier is ook nog eens biologisch. Goed voor jou én voor de planeet.

Klinkt goed? "Best of Both Worlds" is tijdelijk te halen in de supermarkt en vanaf week 40 ook verkrijgbaar in de horeca. Proost op deze fantastische samenwerking!