Brouwerij Kaapse Brouwers

De Kaapse Brouwers is de stadsbrouwerij van Rotterdam. Behoort tot de Fenix Food Factory op Katendrecht, en brengt de craftbeer revolution naar Rotterdam. Bieren van deze rotterdamse Kaapse brouwers zijn : Kaapse Bea, 6.0%, india pale ale; Kaapse Carrie, 6.5%, india pale ale; Kaapse Gozer, 9.8%, speciaalbier; Kaapse Harrie, 6.1%, saison; Kaapse Jaapie, 9.2%, speciaalbier; Kaapse Karel, 4.9%, speciaalbier; Kaapse Sjaan

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Kaapse tess

Kaapse Tess

8,1
Kaapse Tesse heeft een kleur van goud en een grote witte schuimkraag. De aroma's zijn geladen met lichtzoet fruit. Tussen al dat fruit door steken hier en daar wat spicy-aroma's de kop op. Een frisse fruitige doordrinker.
Kaapse gozer

Kaapse Gozer

8,0
Kaapse Gozer is een zeer donker bier. Je ruikt de koffie en de karamel. Behalve de bitterheid van de geroosterde moutsoorten proef je ook de hopbitterheid. Een krachtpatser die goede vrienden is met wat meer belegen kaassoorten.
Kaapse klaas

Kaapse Klaas

7,8
Klaas van Kaapse Brouwers in Rotterdam is een heerlijke Christmas Ale. Een volle kruidige, biscuitachtige smaak en geur maken dit een winterbier in volle glorie. Uiteraard vernoemd Kaapse ook dit bier naar een kenmerkend persoon, dus wat beter dan Klaas > Santa Claus?! Dit donkere bier met een licht zoetje past goed bij gebraden rosbief of pompoen!
Winterbier 8

Winterbier 8 - Kaapse Klaas

7,8
Kaapse jaapie

Kaapse Jaapie

Kaapse Jaapie is een stevige rooie. Met 9,2% alcohol is dit een Red Ale om echt even voor te gaan zitten. Jaapie laat zien dat zoet en bitter ook kunnen harmoniƫren.
Kaapse harrie

Kaapse Harrie

Kaapse Harrie is een typische saison; kruidig, fruitig met een droge afdronk. Door het gebruik van een Chinese pepersoort krijgt deze saison een bite van citrusfruit.
Kaapse bea

Kaapse Bea

Kaapse Bea is gebrouwen met rogge en met donkere moutsoorten. Dat maakt dat zij wat donkerder ziet dan haar zusje Carrie, ook een IPA, maar met een karamelkleur. Kaapse Bea is in aanvang fruitig, maar al gauw komen de bitters naar voren. Een fijne droge afdronk maakt het feest compleet.
Kaapse carrie

Kaapse Carrie

Kaapse Carrie heeft een karamelkleurige uiterlijk met een mooie witte hoed. De vele hop die gebruikt is tijdens het brouwen geeft flink wat bitterheid, maar is zacht en zoet van karakter.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket