Brouwerij Kaapse Brouwers

Kaapse Brouwers is een Rotterdamse craftbeer brouwerij. Op De Kaap, vlakbij de Kop van Zuid, hebben zij een plekje ingenomen bij de Feniks Food Factory. Bij Kaapse Brouwers brouwen ze maar al te graag bijzondere bieren. Als 6 van 10 bieren in de smaak vallen zijn zij tevreden en wordt er het liefst nog een heel gek bier aan de lijst toegevoegd.

In 2017 won Kaapse Klaas van de Kaapse Brouwers de gouden medaille tijdens 'Bierista's Best Beoordeelde Winterbier 2017".

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Kaapse tess

Kaapse Tess

8,1
Kaapse Tesse heeft een kleur van goud en een grote witte schuimkraag. De aroma's zijn geladen met lichtzoet fruit. Tussen al dat fruit door steken hier en daar wat spicy-aroma's de kop op. Een frisse fruitige doordrinker.
Kaapse gozer

Kaapse Gozer

8,0
Kaapse Gozer is een zeer donker bier. Je ruikt de koffie en de karamel. Behalve de bitterheid van de geroosterde moutsoorten proef je ook de hopbitterheid. Een krachtpatser die goede vrienden is met wat meer belegen kaassoorten.
Kaapse klaas

Kaapse Klaas

7,8
Klaas van Kaapse Brouwers in Rotterdam is een heerlijke Christmas Ale. Een volle kruidige, biscuitachtige smaak en geur maken dit een winterbier in volle glorie. Uiteraard vernoemd Kaapse ook dit bier naar een kenmerkend persoon, dus wat beter dan Klaas > Santa Claus?! Dit donkere bier met een licht zoetje past goed bij gebraden rosbief of pompoen!
Kaapse maria

Kaapse Maria

Kaapse Maria van de Kaapse Brouwers in Rotterdam is een Fris & Fruitig bier. Heerlijk verfrissend en licht bruisend. Citrusachtige aroma's en licht houtige geuren. In de smaak vooral fris en fruitig en ook houtachtige tonen die door komen. In de afdronk is Kaapse Maria licht bitter wat de frisheid van dit bier weer mooi in balans brengt.
Kaapse jaapie

Kaapse Jaapie

Kaapse Jaapie is een stevige rooie. Met 9,2% alcohol is dit een Red Ale om echt even voor te gaan zitten. Jaapie laat zien dat zoet en bitter ook kunnen harmoniƫren.
Kaapse harrie

Kaapse Harrie

Kaapse Harrie is een typische saison; kruidig, fruitig met een droge afdronk. Door het gebruik van een Chinese pepersoort krijgt deze saison een bite van citrusfruit.
Kaapse bea

Kaapse Bea

Kaapse Bea is gebrouwen met rogge en met donkere moutsoorten. Dat maakt dat zij wat donkerder ziet dan haar zusje Carrie, ook een IPA, maar met een karamelkleur. Kaapse Bea is in aanvang fruitig, maar al gauw komen de bitters naar voren. Een fijne droge afdronk maakt het feest compleet.
Kaapse carrie

Kaapse Carrie

Kaapse Carrie heeft een karamelkleurige uiterlijk met een mooie witte hoed. De vele hop die gebruikt is tijdens het brouwen geeft flink wat bitterheid, maar is zacht en zoet van karakter.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket