Brouwerij Breugem

Opgericht in 2013 Bieren van Breugem zijn: Lente Zoentje, 6.2%, meibok Saen-Koiter, kuit Spaense Schans, 5.4%, kuit

Bieren (11)

Sorteer op
  Score Category Naam
Breugem saense kracht hout

Breugem Saense Kracht Hout

7,0
Breugem Saense Kracht Hout is een heel speciaal bier. Dit is een samenwerking tussen Patrick Breugem en bierkenner Derek Walsh. Zij namen de Breugem Saense Kracht als basisbier en voegden hier Palo Santo houtsnippers uit Zuid-Amerika aan toe. Het resultaat is sensationeel. Je proeft het hout, maar ook het bier. Deze limited edition is zeer smaakvol en prima in balans.
Breugem saense tripel

Breugem Saense Tripel

Breugem Saense Tripel is een typische Nederlandse Tripel met Amerikaanse en Duitse hopsoorten. De gist zorgt voor een kruidig tintje, terwijl de hop zorgt voor frisse fruitige invloeden. Dit bier viel meerdere malen in de prijzen. Zo kreeg het de bronzen medaille tijdens het Bierfestival Groningen in 2014 en werd een gouden medaille gewonnen tijdens de Yokohama International Beer Cup in 2014.
Breugem saense lenteku

Breugem Saense Lentekus

Breugem Saense Lentekus is een heerlijk soepel en subtiel voorjaarsbier. Elke slok is alsof het lentezonntje je een kus geeft. Heerlijk fris, makkelijk doordrinkbaar, maar wel met een Zaans karakter en 7,2%. Heerlijk bij een jonge, romige kaas!
Breugem saense quadrupel

Breugem Saense Quadrupel

Breugem Saense Quadrupel is een donker en intens bier. In dit bier proef je tonen van vanille en kokos. Dit is een echt degustatiebier. Heerlijk bij een chocoladedessert.
Breugem saense ipa

Breugem Saense IPA

Breugem Saense IPA heeft een uitgekiende melange van Amerikaanse hopsoorten. Dit bier heeft een fruitig karakter, een behoorlijke bitterheid en is desondanks uitstekend doordrinkbaar. De makers omschrijven dit bier ook als een beetje koppig, gelijk de echte Zaandammers.
Breugem saense double ipa

Breugem Saense Double IPA

Breugem Saense Double IPA is sterker gehopt dan de Saense IPA. Vandaar ook de aanduiding Double IPA. In dit bier zijn vier verschillende hopsoorten gebruikt: Centennial, Cascade, Citra en de Sorachi Ace. De Double IPA is bitter, maar heeft toch een mooie balans.
Breugem saens zoentje

Breugem Saens Zoentje

Breugem Saens Zoentje is een goud-amberkleurig bier met een mooie volle schuimkraag. Er zit diverse hopsoorten in afkomstig uit Duitsland, Australië en Amerika. Het citrusfruit en de perziken komen je tegemoet.
Breugem saens blond

Breugem Saens Blond

Breugem Saens Blond heeft een mooie goudgele kleur en een witte hoed van schuim. Dit blonde bier is aromatisch; je ruikt het frisse fruit. In de smaak komt het fruit weer terug, maar proef je ook een aangenaam bittertje dat dit bier karakter geeft.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket