6,3

Steenbrugge Blond 0.0

Brouwerij PALM (23)

Steenbrugge Blond 0.0 is een alcoholvrij bier. Als basis voor deze blond 0.0% is de Steenbrugge Blond 6.5% gebruikt. Fruitig en licht kruiderig van smaak.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
0.0%
Categorie
Fris en fruitig
Spijzen
Salades, Kip en gevogelte, Witvis, Vette vis, Jonge en romige kazen
Drinktemp.
4 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Terras, Barbecue, In goed gezelschap, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

6,3

Het oordeel van de Bierista's

Steenbrugge Blond 0.0 is beoordeeld met een gemiddelde van 6,3 door onze Bierista's

5,8

Smaak

7,3

Zicht

6,3

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
6,0

"Mooi uitziend bier. Geur is licht fruitig en wat zurig. Dit komt in de smaak identiek zo terug. Tot slot blijft er een ietwat chemische nasmaak over. Doe mij maar de gewone blond, die is 'n stuk beter."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,5 Zicht Gouden bier, helder, met een flinke witte kraag, bestaand uit fijn schuim, die redelijk stabiel is.

6,5 Neus Fris, licht fruitig met een tikje zuur. Wel een vrij dunne geur.

6,0 Smaak Fris zuur en licht fruitig van smaak. Wat dun, en er blijft een ietwat chemische nasmaak hangen. Als de basis de Blond is, hebben ze er te veel uitgehaald. Hoeft niet nog eens

Spijssuggestie rollade met aardappeltjes

7,4

"blond, bloemig"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht geel, helder, lichte bruis, dunne schuimkraag

7,3 Neus blond, bloemig

7,0 Smaak blond, bloemig

5,0

"Helaas een zeer matig smakend alcohol vrij bier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,1 Zicht Wel een mooi geel doorzichtig. zicht.

4,9 Neus Zurig van geur

4,0 Smaak De smaak is erg zuur.

Spijssuggestie Bij vette spijzen,vette kazen.

6,7

"Licht kruiderig en zurig van smaak."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,5 Zicht Graangeel van kleur, witte schuimkraag, helder en continue koolzuurbellenvorming.

6,5 Neus Kruiderig en zurig .

6,1 Smaak Licht kruiderig en een zurige smaak.

Spijssuggestie Kipfilet, broodje gehaktbal, vegetarische burger.

Bier in de boom?

Nu de Goedheiligman op korte termijn terug gaat naar de Spaanse zon, gaan er steeds meer kerstbomen versierd worden in de Nederlandse huiskamers. En hoe mooi zou het zijn als daar dit jaar ook kerstverbiering in te vinden is?

Verder lezen

Stout: het zwarte goud

Het is vandaag Black Friday: de dag waarop we dingen kopen, waarvan we gisteren nog niet wisten dat we ze nodig hadden en ons morgen alweer afvragen waarom we ze gekocht hebben. Een dag die je prima kunt overslaan, dus. Om echter wél lekker in thema te blijven, schrijven we vandaag over één van de bekendste zwarte bierstijlen: Stout.

Verder lezen

3 Bierstijlen die perfect bij de winter passen

Korte dagen, gladde wegen en dikke jassen. Je moet ervan houden, de winter. Hoe dan ook, hij komt eraan. Gelukkig kent het ook heel veel mooie aspecten. Veel eten, gezelligheid, misschien wel een mooie winterdecor en... Winterse bieren. We zetten drie winterse bierstijlen op een rijtje.

Verder lezen

Hij komt, hij komt... Maar wat neemt 'ie mee?

Afgelopen maandag is het Sinterklaasjournaal begonnen en morgen (zaterdag) komt 'ie het land alweer binnen: de Goedheiligman, beter bekend onder zijn echte naam Sint-Nicolaas of voor intimi Sinterklaas. Een prachtige periode waarin kinderen in de watten gelegd worden, maar verdienen papa en mama niet ook een mooi cadeau? Wij zetten drie cadeautips op een rij!https://www.bierista.nl/bias/articles/2086/edit#tab_blocks

Verder lezen