7,6

Martinus Tripel

Brouwerij Martinus (17)

TRIPEL 8,6% Martinus Tripel is een Tripel van de Groningse brouwerij Martinus. Het bier is gebrouwen met drie verschillende granen. Frisse aroma's en een lichte kruidigheid. Deze Tripel is zacht van smaak en heeft een fijne verwarmende afdronk.

Details

Bierstijl
Alcohol
8.6%
Categorie
Blond en Krachtig
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
8 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, Alleen, bij een boek, Bij het eten
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

7,6

Het oordeel van de Bierista's

Martinus Tripel is beoordeeld met een gemiddelde van 7,6 door onze Bierista's

7,6

Smaak

7,1

Zicht

7,3

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
7,7

"Aangenaam zachte tripel met mooie kruidige aroma’s "

Marcus Bot

20.435

Review
Aroma
Zoet
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Goudgeel, tweeschijn, met een fijne inzakkende schuimkraag

7,0 Neus Fruitig en kruidig aroma van citrus en koriander

7,7 Smaak Zachte, volle smaak met tonen van citrus en koriander, lichtbittere nasmaak

Spijssuggestie Kabeljauw met serranoham

7,4

"Een zachte tripel, fruitig en wat zoet en kruidig"

Gijs Pullen

27.058

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,2 Zicht Goudgeel, snel verdwijnende schuimkraag

7,2 Neus Fruitig en zoetmoutig

7,4 Smaak Moutig, zoet en fruitig. Licht bitter in de afdronk

Spijssuggestie Zalm, sambalkaas, gebakje

7,5

"Dit is een zoete en kruidige tripel. Koolzuur had iets meer mogen zijn, maar verder prima bier"

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Een redelijk heldere tripel.

7,8 Neus Typische koriander geur, kruidig en moutig.

7,0 Smaak Zoet en kruidig. Koolzuur valt een beetje tegen.

Spijssuggestie Een kruidig stukje vlees

8,2

"Een bier met een mooie schuimkraag en een lekkere smaak. Lekker fruitig. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,8 Zicht Lichtgelig ondoorzichtig.

8,0 Neus Een moutige, fruitige, kruidige geur.

8,6 Smaak Je proeft een fruitige, moutige smaak. De koolzuur prikkelt de smaakpapillen.

Spijssuggestie Lichte vleesspijzen bv kip

7,8

"Lekkere stad Groninger tripel."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

7,0 Zicht Licht geel, doorzichtig, enige koolzuurbelletjes en witte schuimkraag.

7,1 Neus Bloemerig, beetje zurig. Fris.

7,7 Smaak Soepel, licht zurig, licht bitter. Fijne tripel smaak.

Spijssuggestie Eierbal, mosterdsoep met droge worst.

7,1

"Een lekkere tripel."

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol

6,7 Zicht Goudgeel met een zwakke kraag.

6,9 Neus Citrus, koriander, mout,

7,0 Smaak Smaken van een typische Belgische tripel, gist, mout, banaan, citrus, veel koriander, redelijk zoet, beetje bitter.

Jos Oostendorp stopt als voorzitter CRAFT

Jos Oostendorp, maakte eerder deze week bekend te stoppen als voorzitter van CRAFT, de brancheorganisatie van onafhankelijke brouwers.

Verder lezen

Evenementenbier, bestaat het nu wel of niet?

Bestaat evenementenbier wel of niet? Die vraag komt regelmatig naar boven op verjaardagsfeestjes en in de kroeg. Maar hoe zit het nu?

Verder lezen

Maximus Brouwerij lanceert Bling Bling Barley Wine

Maximus Brouwerij uit Utrecht heeft weer iets nieuws voor ons in petto: de Bling Bling Barley Wine.

Verder lezen

CRAFT: Kennis delen en impact maken

Bier leeft. Dat bleek onlangs maar weer tijdens de Dutch Craft Beer Conference in Congrescentrum 1931 Den Bosch.

Verder lezen