Brouwerij Two Chefs Brewing

Two Chefs Brewing is een bierbrouwerij in Amsterdam. Koks Martijn Disseldorp en Sanne Slijper begonnen in 2012 met het brouwen van bier met het idee hun hele huis te vullen met funky, huisgebrouwen bieren. Het brouwen is daarna eigenlijk niet meer gestopt. In 2013 begonnen zij bieren te brouwen als huurbrouwers en gebruikten dus ketels van andere brouwers. In 2017 openden zij na een succesvolle crowfunding, de (toen) grootste microbrouwerij van Amsterdam.

Tegenwoordig zijn Two Chefs bieren niet meer uit het bierlandschap weg te denken en worden in veel horecagelegenheden met veel liefde geschonken. De bieren van Two Chefs staan naast hun smaak en diversiteit ook bekend om de toffe etiketten op de fles. Check it out!

Onze topbieren

8,1

Two Chefs Howling Wolf

Two Chefs Brewing

Two Chefs Howling Wolf is een Imperial Porter, een donker en robuust bier met sterke gebrande smaken. De brouwers hebben een goed advies voor als je dit bier wilt gaan drinken; "Hide in your cave, drink this beer and beware of the big bad wolf."

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Two Chefs Dirty Katarina

Two Chefs Brewing

Two Chefs Dirty Katarina is een niet te onderschatten bier. Deze Stout zit vol donkere, geroosterde smaken en heeft de nodige bitterheid. Met Dirty Katarina wil je elke dag wel afsluiten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Two Chefs Bock Off

Two Chefs Brewing

Two Chefs Bock Off is een Bockbier. Een donker en rijk bier met toetsen van geroosterde mouten met een zachte finish.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Two Chefs Boom Bocks

Two Chefs Brewing

Two Chefs Boom Bocks is een bockbier met karamelmout en een toets van rozijn. Kruidig door de toevoeging van kaneel en amandel. Het bier heeft een droge en bittere afdronk. Dit is duidelijk niet zo maar een Bockbier.

Bockbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Two Chefs Hippy Fish

Two Chefs Brewing

Two Chefs Happy Fish is vernoemd naar het strandrestaurant Hippy Fish, waarvoor dit bier is gebrouwen. Het is een heerlijke frisse Pale Ale; een echte doordrinker waar je gauw een tweede glas van bestelt.

Pale Ale

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Two Chefs White Mamba

Two Chefs Brewing

White Mamba van Two Chefs Brewing is een smaakvol Witbier. Kruidig van smaak met tonen van kardomon en een lichte hoppigheid. In de afdronk is de White Mamba smakelijk bitter en door de limoenblaadjes lekker fris en fruitig.

Witbier

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,4

Two Chefs Espresso Milk Stout

Two Chefs Brewing

Two Chefs Espresso Milk Stout is een Milk Stout. het bier is gebrouwen met een flinke dosis cafeïne een scheutje pure chocolade en een vleugje zoetheid.

Flavoured bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,3

Two Chefs Green Bullet

Two Chefs Brewing

Two Chefs Green Bullet is een fruitige India Pale Ale. Deze barst meer van de fruitigheid dan van de bitterheid. Mooie aroma's van citrusfruit zoals grapefruit en mandarijn.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Vijf thuisbrouwers strijden in finale Homebrew Competition

Het winnende bier van de Homebrew Competition wordt door Two Chefs Brewing gebrouwen en bij Cannibale Royale verkocht.

Verder lezen

Two Chefs Brewing opent Two Chefs FoodBar Zuid

Brouwerij Two Chefs Brewing opent een nieuwe vestiging van Two Chefs FoodBar in Amsterdam-Zuid.

Verder lezen

Met deze vijf tips van Bierista blijf je op temperatuur

Als je naar buiten kijkt, krijg je nog niet echt een lekker lentegevoel. Deze bieren houden je op donkere regenachtige dagen op de been!

Verder lezen

Nederlandse Brouwers verwelkomt vier nieuwe leden

Two Chefs Brewing, Kompaan Bier, Brouwerij Noordt en Duvel Moortgat treden toe tot de Nederlandse Brouwers.

Verder lezen