Brouwerij Two Chefs Brewing

De brouwerij bestaat uit de twee koks Martijn Disseldorp en Sanne Slijper. Het begon allemaal in 2012 met een wens om hun huizen om te zetten in een bier opslag. Sindsdien zijn ze niet meer gestopt met het brouwen van hun eigen bieren. Op jonge leeftijd begonnen zij al met het werken in de horeca. De twee koks zijn altijd al tevreden geweest over hun bieren en de smaken daarvan. Two Chefs Brewing “nooit meer platte industriële lagers, we willen meer gerst, hop en meer gewoon meer smaak.”

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Two chefs funky falcon

Two Chefs Funky Falcon

7,2
Two Chefs Funky Falcon is een goudkleurig bier met een mooie witte 'fluffy' schuimkraag. In de neus aroma's van mout, maar vooral ook van fruit en dan met name citrusfruit. In de achtergrond vind je ook een lichte kruidigheid.
Two chefs tropical ralphie

Two Chefs Tropical Ralphie

7,1
Two Chefs Tropical Ralphie is een verfrissend en smaakvol bier voor in de zomer. Ook buiten de zomermaanden om laat dit bier de zon schijnen. Vol fruit, dorstlessend en doordrinkbaar.
Two chefs green bullet

Two Chefs Green Bullet

7,1
Two Chefs Green Bullet is een fruitige India Pale Ale. Deze barst meer van de fruitigheid dan van de bitterheid. Mooie aroma's van citrusfruit zoals grapefruit en mandarijn.
Two chefs billy biscuit

Two Chefs Billy Biscuit

7,0
Billy Biscuit is een heerlijk dubbelbock waar tijdens het brouwen romige bokkepootjes aan zijn toegevoegd. Een romig mondgevoel, zoals melkchocolade, is hiervan het resultaat. Proef jij ook hinten van amandel? Of toch compleet iets anders?
Two chefs red rocket

Two Chefs Red Rocket

6,7
Two Chefs Brewing Red Rocket is een donker amberkleurig bier met een volle romige schuimkraag. Aroma's van fruit en mout maken de muziek, terwijl in de nasmaak de bitterheid ook een deuntje meeblaast.
Two chefs howling wolf

Two Chefs Howling Wolf

Two Chefs Howling Wolf is een Imperial Porter, een donker en robuust bier met sterke gebrande smaken. De brouwers hebben een goed advies voor als je dit bier wilt gaan drinken; "Hide in your cave, drink this beer and beware of the big bad wolf."
Two chefs holy gunter

Two Chefs Holy Günter

Two Chefs Holy Günter is een fris en dorstlessende Lager. De frisheid geeft je het voorjaarsgevoel in je glas. Als je niet oppast slaat dat tintelende voorjaarsgevoel over en voordat je het weet sta je met Holy Günter onvervalste Duitse Schalgerhits te zingen.
Two chefs dirty katarina

Two Chefs Dirty Katarina

Two Chefs Dirty Katarina is een niet te onderschatten bier. Deze Stout zit vol donkere, geroosterde smaken en heeft de nodige bitterheid. Met Dirty Katarina wil je elke dag wel afsluiten.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket