Brouwerij Morebeer Brewing

Morebeer Brewing is een brouwerij-onderneming van Peter van der Arend en brouwmeester Timothy Wareman. Morebeer Brewing heeft geen eigen ketels maar daagt brouwers uit om samen mooie bieren te brouwen.

Onder deze naam wordt ook jaarlijks een bier voor het goede doel gebrouwen. De gehele opbrengst van deze bieren gaat naar Kika: het fonds ‘Kinderen Kankervrij’ tegen kinderkanker. Naast deze jaarlijkse bieren met een gouden randje, zijn er ondertussen al een hoop meer bieren gebrouwen. Er is samengewerkt met Brouwerij Kees, Brouwerij Noordt, Uiltje Brewery en ga nog maar even door.. Ook brouwt Morebeer Brewing diverse eenmalige brouwsels, waarvoor geldt op=op.

Onze topbieren

8,0

Morebeer Brewing Mikkie=Sticky

Morebeer Brewing

In 2011 lanceerde Peter van der Arend na de geboorte van zijn jongste dochter, Mikkie, een biertje om dit te vieren. Nu wilde hij er geen geld aan verdienen maar gratis uitdelen was ook geen optie. De gehele opbrengst ging naar het goede doel KiKa. In 2014 werd de oudste dochter, Roos, een beetje "Boos!". Roos kreeg haar zin en de biertjes werden elk jaar om en om vernoemd naar Mikkie en Roos. Een mooie traditie en de Mikkie = Sticky is alweer de 12e editie! Geniet van deze Caramel Fudge Stout, gebrouwen met en bij Brouwerij Poesiat en Kater!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,5

Mikkie = Cattivella

Morebeer Brewing

Mikkie = Cattivella is een Crème Brûlée Stout. Het huisbier van BEER loves FOOD, maar ook verkrijgbaar bij de andere café's van Morebeer.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

6,9

Big Fat 10 Anniversary

Morebeer Brewing

The Big Fat 10 Anniversary is een Big Fat Triple IPA. Tijdens het brouwproces is een onvoorstelbare hoeveelheid hop toegevoegd. Hierdoor ervaar je tijdens de eerste slok een ware smaakexplosie in je mond. Dit bier is het lekkerst als je deze zo vers mogelijk drinkt.

IPA (India Pale Ale)

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Morebeer Dutch Eagle

Morebeer Brewing

Een dorstlessend bier met een mooie Hoptik.Gebrouwen bij Poesiat & Kater door Timothy Wareman (Morebeer) en Julián Alvarez Zárate (Poesiat & Kater)

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25