Brouwerij Kees!

De Nederlandse Kees Bubberman heeft zijn baan bij de Brouwerij Emelisse in Kamperland wat in Zeeland in 2014 opgezegd. Hij besloot in 2015 om zijn eigen brouwerij te starten, hij heeft een 25 hectoliter brouwerij aangeschaft met 6 gistingtanks. Kees kocht een brouwhuis in Engeland, waar eerst brouwerij Magic Rock in zat. Dus Magic Rock komt naar Nederland de brouwerij wordt gevestigd in een fabriekspand. In april 2015 is het dan zover het eerste bier van Brouwerij Kees komt uit. En er beloven nog vele mooie bieren te volgen.

Bieren (21)

Sorteer op
  Score Category Naam
Kees export porter 1750

Kees! Export Porter 1750

8,4
Kees! Export Porter 1750 is ongelofelijk krachtig. Tonen van koffie en bittere chocolade geven dit zwart bier vorm. Maar dit bier heeft zoveel meer; je blijft ontdekken. "Black and sticky to the bone", zegt brouwer Kees Bubberman op het label. Daarvan is geen woord gelogen.
Kees farmhouse ipa

Kees! Farmhouse IPA

8,2
Kees! Farmhouse IPA heeft het beste van twee werelden. Het heeft de hoppigheid van een India Pale Ale en de frisse droogheid van een farmhouse ale, ofwel een Saison. Een zeer geslaagde kruising van twee bierstijlen.
Kees american barley wine

Kees! American Barley Wine

7,9
Kees! American Barley Wine bevat de Amerikaanse hopsoorten Cascade en Citra. Deze gerstewijn is een van de zwaarste bieren uit de collectie van de Zeeuwse brouwer; het is een perfect bier om de dag mee af te sluiten. Smaakt heerlijk in combinatie met vooral gerijpte kaassoorten.
Bierflesje

Kees! Mosaic Hop Explosion

7,9
Kees! Mosaic Hop Explosion is een smaakbom van heb ik jou daar. Deze India Pale Ale werd uitsluitend gebrouwen met de hopsoort Mosaic.
Kees spring blossom pale ale

Kees! Spring Blossom Pale Ale

7,7
Kees! Blossom Pale Ale is een oranjekleurig bier met een lente-achtige frisheid van onder meer citrus. In het bier is bloesem verwerkt en dat vertaalt zich naar bloemige karakter die een mooie balans hebben met de zoetige mouttonen.
Kees pale ale citra

Kees! Pale Ale Citra

7,6
Kees! Pale Ale Citra is een American Pale Ale boordevol smaak. Het citrusfruit en de tropische fruitsoorten vullen je glas. Al dat fruit gaat vergezeld van een bescheiden bittertje en dat allemaal met maar 4,6% alcohol.
Kees double rye ipa

Kees! Double Rye IPA

7,5
Kees! Double Rye IPA is een India Pale gebrouwen met rogge. Deze graansoort levert kruidigheid aan het bier. Deze sterke, ofwel Imperial IPA, bevat hop, veel hop. Deze Double Rye IPA is smullen voor liefhebbers van een flinke bak bitterheid.
Kees indian summer doppelbock

Kees! Indian Summer Duppelbock

7,5
Kees! Indian Summer Doppelbock schetst eigenlijk al het plaatje waarbij dit bier optimaal tot zijn recht komt. Het is herfstachtig, de laatste gekleurde bladeren leggen een mooie lappendeken over de bosrand. Het zonnetje prikt er nog even door, maar regen en storm staan voor de deur. Dan is het heerlijk zitten met deze Dubbelbock, een warm en robuust bier om koude en stormachtige dagen mee door te komen.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket