Brouwerij kees

Brouwerij Kees!

Brouwerij Kees! is in 2015 opgericht in Middelburg door Kees Bubberman. Na 10 jaar bij Brouwerij Emelisse in Zeeland gewerkt te hebben, besloot hij in 2014 zijn eigen brouwerij te starten. Het benodigde startkapitaal haalde hij op via crowdfunding. Ondertussen is Brouwerij Kees! niet meer weg te denken uit het Nederlandse bierlandschap.

Kees Bubberman is van huis uit kok maar in de loop der jaren heeft hij zich omgeschoold tot Meesterbrouwer. In 1996 brouwde hij zijn eerste thuisbrouwsel van 10 liter in de keuken van zijn vader en dat was het begin van zijn ontdekkingstocht in de bierwereld. Zijn motto is dan ook nog altijd: ‘Bier brouwen met pure passie voor het vak en voor het brengen van geluk aan de mensen die mijn bieren drinken!’

Om dit motto waar te maken gebruikt Brouwerij Kees! een Hopback. Dit is een gesloten vat van 700 liter gevuld met hopbloemen. Deze hopbloemen zorgen voor een natuurlijke filtratie en geven een mooie zachte hopsmaak aan het bier. Dat deze methode zijn vruchten afwerpt blijkt uit de vele biertitels die Brouwerij Kees! inmiddels op zijn naam heeft staan.

Onze topbieren

Nieuw
9,0

Kees! Barrel Project 18.05

Brouwerij Kees!

Barrel Project 18.05 van Brouwerij Kees! is een nieuw bier uit de Barrel Projects van de brouwerij. Met dit project brouwt Brouwerij Kees unieke bieren gerijpt op houten vaten die zijn gebruikt bij de productie van o.a. cognac, whisky en bourbon. Deze uitvoering is gelagerd op Craigellachie Whisky Barrels. Dit zorgt voor mooie tonen van geroosterde mouten, whisky, koffie en vanille.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,4

Kees! Barrel Project 18.08

Brouwerij Kees!

Barrel Project 18.04 van Brouwerij Kees! is een nieuw bier uit de Barrel Projects van de brouwerij. Met dit project brouwt Brouwerij Kees unieke bieren gerijpt op houten vaten die zijn gebruikt bij de productie van o.a. cognac, whisky en bourbon. Deze variant is gerijpt op Glennrothes whiskyvaten en afgevuld in blik.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
8,4

Kees! Export Porter 1750

Brouwerij Kees!

Kees! Export Porter 1750 is ongelofelijk krachtig. Tonen van koffie en bittere chocolade geven dit zwart bier vorm. Maar dit bier heeft zoveel meer; je blijft ontdekken. "Black and sticky to the bone", zegt brouwer Kees Bubberman op het label. Daarvan is geen woord gelogen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

Kees! Farmhouse IPA

Brouwerij Kees!

Kees! Farmhouse IPA heeft het beste van twee werelden. Het heeft de hoppigheid van een India Pale Ale en de frisse droogheid van een farmhouse ale, ofwel een Saison. Een zeer geslaagde kruising van twee bierstijlen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Kees! Da Hong Pao

Brouwerij Kees!

Kees Da Hong Pao is een bijzondere naam voor een Zeeuwse gerstewijn. Aan dit bier is Gansu peper toegevoegd. De smaak van dit alcoholisch bier bestaat vooral uit zoetheid van onder meer karamel.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Kees! American Barley Wine

Brouwerij Kees!

Kees! American Barley Wine bevat de Amerikaanse hopsoorten Cascade en Citra. Deze gerstewijn is een van de zwaarste bieren uit de collectie van de Zeeuwse brouwer; het is een perfect bier om de dag mee af te sluiten. Smaakt heerlijk in combinatie met vooral gerijpte kaassoorten.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

Kees! Mosaic Hop Explosion

Brouwerij Kees!

Kees! Mosaic Hop Explosion is een smaakbom van heb ik jou daar. Deze India Pale Ale werd uitsluitend gebrouwen met de hopsoort Mosaic.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,7

Kees! Spring Blossom Pale Ale

Brouwerij Kees!

Kees! Blossom Pale Ale is een oranjekleurig bier met een lente-achtige frisheid van onder meer citrus. In het bier is bloesem verwerkt en dat vertaalt zich naar bloemige karakter die een mooie balans hebben met de zoetige mouttonen.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle
Bierista gij zult genieten.005

Bier van Brouwerij Kees! op tafel bij Gij Zult Genieten

4 april 2017 Het bierproefgenootschap Gij Zult Genieten uit Zwolle neemt elke maand een andere brouwerij onder de loep. Deze keer is dat Brouwerij Kees! de bieren worden door de leden op een uiterst serieuze wijze tegen het licht gehouden. Verder lezen