Brouwerij Kees!

Brouwerij Kees! is in 2015 opgericht in Middelburg door Kees Bubberman. Na 10 jaar bij Brouwerij Emelisse in Zeeland gewerkt te hebben, besloot hij in 2014 zijn eigen brouwerij te starten. Het benodigde startkapitaal haalde hij op via crowdfunding. Ondertussen is Brouwerij Kees! niet meer weg te denken uit het Nederlandse bierlandschap.

Kees Bubberman is van huis uit kok maar in de loop der jaren heeft hij zich omgeschoold tot Meesterbrouwer. In 1996 brouwde hij zijn eerste thuisbrouwsel van 10 liter in de keuken van zijn vader en dat was het begin van zijn ontdekkingstocht in de bierwereld. Zijn motto is dan ook nog altijd: ‘Bier brouwen met pure passie voor het vak en voor het brengen van geluk aan de mensen die mijn bieren drinken!’

Om dit motto waar te maken gebruikt Brouwerij Kees! een Hopback. Dit is een gesloten vat van 700 liter gevuld met hopbloemen. Deze hopbloemen zorgen voor een natuurlijke filtratie en geven een mooie zachte hopsmaak aan het bier. Dat deze methode zijn vruchten afwerpt blijkt uit de vele biertitels die Brouwerij Kees! inmiddels op zijn naam heeft staan.

Onze topbieren

9,0

Kees! Barrel project 18.04

Brouwerij Kees!

Barrel Project 18.04 van Brouwerij Kees! is een nieuw bier uit de Barrel Projects van de brouwerij. Met dit project brouwt Brouwerij Kees unieke bieren gerijpt op houten vaten die zijn gebruikt bij de productie van o.a. cognac, whisky en bourbon. Deze uitvoering is een gerstewijn van 11,2% gerijpt op cognac, port en sherry vaten.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Kees Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged

Brouwerij Kees!

Kees Caramel Fudge Stout Woodford Barrel Aged is een Stout gerijpt op Woodford whiskyvaten. De hout- en whiskytonen van deze vaten zijn mooi in het bier getrokken en een echte verrijking te noemen!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Kees! Barrel Project 18.05

Brouwerij Kees!

Barrel Project 18.05 van Brouwerij Kees! is een nieuw bier uit de Barrel Projects van de brouwerij. Met dit project brouwt Brouwerij Kees unieke bieren gerijpt op houten vaten die zijn gebruikt bij de productie van o.a. cognac, whisky en bourbon. Deze uitvoering is gelagerd op Craigellachie Whisky Barrels. Dit zorgt voor mooie tonen van geroosterde mouten, whisky, koffie en vanille.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,9

Kees! Top of the Morning

Brouwerij Kees!

Kees! Top of the Morning is een Oatmeal Breakfast Coffee Stout. Een zoet bier met aroma's van koffie, karamel en mocca. Door het gebruik van haver krijgt dit bier een fijne zachte volmondigheid. Of dit nu het 'ontbijtbier' is waar je je dag mee wilt beginnen ... eerder een ideale partner om de dag al mijmerend te besluiten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Kees Zeeuwse Bolus Stout

Brouwerij Kees!

Zeeuwse Bolus Stout van brouwerij Kees! is een bijzondere Stout in blik. Het bier is speciaal gebrouwen voor Borefts 2018, er werd de brouwers gevraagd een lokaal ingrediënt te gebruiken. Kees! dacht 'ik maak gewoon een lokale lekkernij!' en heeft daarom kaneel en donkere suiker gebruikt om de kenmerkende Zeeuwse Bolus smaak te creëren.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Kees! Barrel Project 18.13

Brouwerij Kees!

Kees! Barrel Project 18.13 is een Imperial Stout gerijpt op Benrinnes whisky vaten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Beste Bier
8,5

Kees! Export Porter 1750

Brouwerij Kees!

Kees! Export Porter 1750 is ongelofelijk krachtig. Tonen van koffie en bittere chocolade geven dit zwart bier vorm. Maar dit bier heeft zoveel meer; je blijft ontdekken. "Black and sticky to the bone", zegt brouwer Kees Bubberman op het label. Daarvan is geen woord gelogen.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
8,4

Kees! Sun Turn

Brouwerij Kees!

Kees! Sun Turn is een Barrel Aged Barley Wine. Het bier heeft 6 maanden gerijpt op cognac vaten. Je proeft de moutige tonen met karamel. De invloed van de houtrijping komt mooi tot z'n recht met tinen van cognac en vanille.

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle