9,2

Kees Catch me by the Coconuts

Brouwerij Kees! (147)

Kees Catch me by the Coconuts is een zeer smaakvolle pastry stout. Kokos en licht bittere smaken.

Details

Brouwerij
Bierstijl
Alcohol
11.9%
Categorie
Donker en Rijk
Spijzen
Vette vis, Gekruide gerechten, Vleesgerechten, Pittige en belegen kazen, Zoete desserts
Drinktemp.
12 °C
Volume
33 cl
Drinkmoment
Haardvuur, In goed gezelschap, Alleen, bij een boek, Voor het slapen gaan
Gisting
Bovengistend

Mijn bieren

9,2

Het oordeel van de Bierista's

Kees Catch me by the Coconuts is beoordeeld met een gemiddelde van 9,2 door onze Bierista's

9,2

Smaak

9,0

Zicht

9,0

Neus

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

Ben je Bierista? Login en schrijf een review en ontvang +10

Reviews worden alleen geschreven door onze Bierista’s. Jij kunt nu ook Bierista worden door de Bierista Bieropleiding te doen. Zo weten wij zeker dat je de juiste bierkennis in huis hebt om kwalitatief hoogwaardige beoordelingen te schrijven.

Bestel Bieropleiding
9,0

"Een heel smaakvolle pastry stout. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

9,0 Zicht Een bijna zwart ondoorzichtig bier met een lichtbruine schuimkraag.

8,9 Neus Zoet chocolade aroma. Die inderdaad doet denken aan een bounty reep.

9,1 Smaak Een stevig bier met zoete toetsen van chocolade, kokos en een prettig bittertje wat doet denken aan espresso.

Spijssuggestie Bij of als zoet nagerecht.

9,3

"Zeer goed! Hele goede smaken verenigd in dit top bier. Perfecte afsluiter van een diner. "

Review
Aroma
Zoet
Zuur
Bitter
Fruitig
Moutig
Kruidig
Body
Koolzuur
Alcohol
Intensit.
Nasmaak

9,0 Zicht Donker bruin,bijna zwart met een donker bruine fijne schuimkraag.

9,0 Neus Bounty en donkere chocolade

9,3 Smaak Overweldigend, donkere chocolade en dan de zoete kokos, eerst sprankelend dan zoet en een bittere afdronk en nasmaak die lang aanwezig blijft. Licht bitter en plakkerig in de mond. Perfect.

Spijssuggestie Wat men zelf lekker zou vinden, eerst het bier proeven(aanrader). Dan pas beslissen welk eten erbij zou passen.

Hierdoor is Belgisch schuim onverslaanbaar...

Heb je je weleens afgevraagd waarom Belgisch bierschuim stabieler is dan schuim van andere bieren? Onderzoekers van de Technische Universiteit Eindhoven en de Eidgenössische Technische Hochschule Zürich ook. En ze hebben het antwoord gevonden.

Verder lezen

Bokbiertocht op zaterdag 4 oktober

'4 oktober, da's toch Dierendag?' horen we je denken. Het antwoord is ja, maar Hellobier doopt het om tot Bierendag. Een dag waarop er bij 6 locaties op de Noordkade in Veghel, 6 (inter)nationale bokbieren worden geproefd, desgewenst met bijpassende hapjes.

Verder lezen

Dit is de duurzaamste brouwerij ter wereld

Voor het derde jaar op rij is een Nederlandse brouwerij uitgeroepen tot de duurzaamste brouwerij te wereld. Dat betekent dat ze ook het komende jaar de titel 'Sustainable Brewery of the Year' mogen dragen. 

Verder lezen

Geef proeverijen en rondleidingen in Eindhoven

Wil je jouw kennis en enthousiasme over speciaal bier graag delen en tegelijkertijd wat bijverdienen? Lees dan gauw verder. Rabauw is namelijk op zoek naar een Bierista die in haar Brewpub in Eindhoven proeverijen en rondleidingen wil verzorgen.

Verder lezen