Fortbrouwerij Duits & Lauret

Brouwerij Duits & Lauret is opgericht in 2009 en sinds 2015 gevestigd in Fort Everdingen in de buurt van Utrecht.. Een stoere locatie voor een brouwerij met proeflokaal, winkel, camping en camperplaatsen. Het fort biedt ook arbeidsmatige dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Fort Everdingen aan de rivier de Lek werd in de negentiende eeuw gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het terrein bestaat uit 12 hectare met daarop een aantal historische, militaire gebouwen. Bieren van de brouwerij worden onder andere geschonken in de betere restaurants, waar het voor geraffineerde bier-spijs-combinaties wordt ingezet. Het proeflokaal bevindt zich in een van de genieloodsen op het terrein, direct naast het torenfort, en wordt door een glazen tussenwand gescheiden van de brouwinstallatie.

Bieren van Duits & Lauret vallen vaak in de prijzen. De ambachtelijk gebrouwen, klassieke bieren zijn van hoge kwaliteit en mochten menig bierliefhebbers reeds bekoren. Deze bieren zijn ook te vinden in de betere restaurants, waar zij bij geraffineerde bier-spijs-combinaties worden ingezet.

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Duits en lauret houtgerijpte rook dubbelbock

Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock

9,0
Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock is een prachtig, zeer gewaardeerd bockbier. De geroosterde en rookmouten vormen een mooie combinatie. Subtiele houttonen geven een extra diepgang. Ga hier rustig voor zitten en geniet.
Duits en lauret winterstout

Duits & Lauret Winterstout

7,3
Duits & Lauret Winterstout combineert een krachtig mondgevoel met een verwarmende smaak. Dit bovengistende bier blinkt uit in smaakcomplexiteit en balans. Heerlijk om te mijmeren bij het haardvuur en een perfecte begeleider van een pittige blauwschimmelkaas.
Winterbier 14

Winterbier 14 - Winterstout

7,2
Duits en lauret stout

Duits & Lauret Stout

Duits & Lauret Stout is een smaakvol bier met een geweldige balans. Je proeft chocolade en koffie samen met een geroosterde bitterheid. Deze Stout is heerlijk om zo te drinken, maar smaakt ook prima bij oesters, pittige gerechten en nagerechten met chocolade.
Duits en lauret kiem

Duits & Lauret Kiem

Duits & Lauret Kiem is een vriendelijk en smaakvol voorjaarsbier. Aromatische hoppen zorgen voor een frisse smaak. Een lichte houttoets zorgt voor een stukje extra spanning.
Duits en lauret extra blond

Duits & Lauret Extra Blond

Duits & Lauret Extra Blond is niet zo maar een Blond. Het is een degustatie, ofwel een bier waar je even de tijd voor moet nemen. Speciaal geselecteerde aromatische hopsoorten geven een bloemig, kruidig en fruitig karakter. Dit is zo'n typisch gebalanceerd Duits & Lauret-bier. Vol van smaak, maar niet te zoet; een bier om het hele jaar door van te genieten.
Duits en lauret blond

Duits & Lauret Blond

Duits & Lauret Blond is een fris bier met veel aroma's van fruit en bloemen. Deze zijn afkomstig van de speciaal geselecteerde hopsoorten. Geniet van een Duits & Lauret blond op het terras of bij salades of gerechten met witvis.
Duits en lauret biere de garde brune

Duits & Lauret Biere de Garde Brune

Duits & Lauret Biere de Garde is een robuust en fruitig bier van 7,5%. Dit bovengistende bier is niet gefilterd en niet gepasteuriseerd. Je kunt de fles gelijk uitschenken, maar deze Biere de Garde is ook bij uitstek een bier dat je kunt opleggen.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket