Fortbrouwerij Duits & Lauret

Echte smaaksensaties te ervaren. Bieren gebrouwen in Fort Everdingen. Bieren te vinden in de betere restaurants, waar het voor geraffineerde bier-spijs-combinaties wordt ingezet. Bieren van deze Fort en Lauret brouwerij: Bieren van Fort brouwerij Duits & Lauret: Duits & Lauret Blond, 6.5%, speciaalbier, blond Duits & Lauret Stout, 6.5%, stout Duits & Lauret Winterstout, 8.5%, winterbier Houtgerijpte Rook Dubbelbock, 7.5%, bok Extra Blond, 8.5%, speciaalbier, sterke blonde Bière de Garde Brune, 7.5%, bière de garde Kiem, 6.5%, meibok Viaans Brederode, speciaalbier

Bieren (8)

Sorteer op
  Score Category Naam
Duits en lauret houtgerijpte rook dubbelbock

Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock

9,0
Duits & Lauret Houtgerijpte Rook Dubbelbock is een prachtig, zeer gewaardeerd bockbier. De geroosterde en rookmouten vormen een mooie combinatie. Subtiele houttonen geven een extra diepgang. Ga hier rustig voor zitten en geniet.
Duits en lauret winterstout

Duits & Lauret Winterstout

7,3
Duits & Lauret Winterstout combineert een krachtig mondgevoel met een verwarmende smaak. Dit bovengistende bier blinkt uit in smaakcomplexiteit en balans. Heerlijk om te mijmeren bij het haardvuur en een perfecte begeleider van een pittige blauwschimmelkaas.
Winterbier 14

Winterbier 14 - Winterstout

7,2
Duits en lauret stout

Duits & Lauret Stout

Duits & Lauret Stout is een smaakvol bier met een geweldige balans. Je proeft chocolade en koffie samen met een geroosterde bitterheid. Deze Stout is heerlijk om zo te drinken, maar smaakt ook prima bij oesters, pittige gerechten en nagerechten met chocolade.
Duits en lauret kiem

Duits & Lauret Kiem

Duits & Lauret Kiem is een vriendelijk en smaakvol voorjaarsbier. Aromatische hoppen zorgen voor een frisse smaak. Een lichte houttoets zorgt voor een stukje extra spanning.
Duits en lauret extra blond

Duits & Lauret Extra Blond

Duits & Lauret Extra Blond is niet zo maar een Blond. Het is een degustatie, ofwel een bier waar je even de tijd voor moet nemen. Speciaal geselecteerde aromatische hopsoorten geven een bloemig, kruidig en fruitig karakter. Dit is zo'n typisch gebalanceerd Duits & Lauret-bier. Vol van smaak, maar niet te zoet; een bier om het hele jaar door van te genieten.
Duits en lauret blond

Duits & Lauret Blond

Duits & Lauret Blond is een fris bier met veel aroma's van fruit en bloemen. Deze zijn afkomstig van de speciaal geselecteerde hopsoorten. Geniet van een Duits & Lauret blond op het terras of bij salades of gerechten met witvis.
Duits en lauret biere de garde brune

Duits & Lauret Biere de Garde Brune

Duits & Lauret Biere de Garde is een robuust en fruitig bier van 7,5%. Dit bovengistende bier is niet gefilterd en niet gepasteuriseerd. Je kunt de fles gelijk uitschenken, maar deze Biere de Garde is ook bij uitstek een bier dat je kunt opleggen.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket