Brouwerij Flying Dutchman Nomad Brewing Company

Flying Dutchman Nomad Brewing Company is de bierbrouwerij van Ronald de Waal. Deze ondernemer startte zijn carrièrre bij De Raaf in Nijmegen. Via allerlei omzwervingen kwam hij in Helsinki terecht. Van daaruit brengt hij zijn bieren op de markt, die hij veelal in België brouwt.

Bieren (15)

Sorteer op
  Score Category Naam
Flying dutchman more dry and sour than your mother in law saison

Flying Dutchman More Dry and Sour Than Your Mother In Law Saison

8,4
Flying Dutchman More Dry and Sour Than Your Mother In Law Saison is een farmhouse ale gebrouwen met de Japanse hopsoort Sorachi Ace. Het geeft dit bier een zeer fris en fruitig karakter.
Flying dutchman more complicated than your girlfriend stout

Flying Dutchman More Complicated Than Your Girlfriend Stout

8,2
Flying Dutchman More Complicated Than Your Girlfriend Stout heeft gerijpt op een beetje met koffie-, cacao, bourbon vanille en Tahitian vanille bonen. Het resultaat is een complexe Stout met een geweldige balans. En zoals de brouwer met een glimlach zegt, met 85 IBU meer bitterheid, dan je tegenkomt in je relatie.
Flying dutchman flower power hippy dippy all things pretty american amber

Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Things Pretty American Amber

7,6
Flying Dutchman Flower Power Hippy Dippy All Thing Pretty American Amber is een echt flower power bier dat gelagerd heeft op een bed van Hibiscus. Verfijnde aroma's en een uitstekende balans kenmerken deze Amber met slechts 4,7%.
Flying dutchman tree loving wood chopping mother nature loving ipa

Flying Dutchman Tree Hugging Wood Chopping Mother Nature Loving IPA

7,6
Flying Dutchman Tree Hugging Wood Chopping Mother Nature Loving IPA is een India Pale Ale met een stevig hoppig karakter met veel moutzoetheid in de achtergrond. Heeft gerijpt op een bedje van chips van Amerikaans eiken. Mooie balans van dit bier dat in 2016 tijdens de Worls Beer Awards werd gekozen tot Beste IPA van België.
Flying dutchman rode hipped hibiscus dipped flower power funky sour

Flying Dutchman Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour

7,5
Flying Dutchman Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour bestaat uit een waslijst aan ingrediënten. Volgens de brouwer is het hard werken om alles in een perfecte balans te krijgen. Hard werken, maar dan heb je ook een prachtig bier!
Flying dutchman strong minded brave hearted bold as love ipl

Flying Dutchman Strong Minded Brave Hearted Bold As Love IPL

6,8
Flying Dutchman Strong Minded Brave Hearted Bold As Love IPL is een ondergistend smaakvol alternatief voor een gewoon pilsje. Karaktervol en vol bijzondere aroma's dankzij zorgvuldig gekozen hopsoorten.
Flying dutchman black is black and i want my baby back black rye ipa

Flying Dutchman Black Is Black And I Want My Baby Back Black Rye IPA

6,6
Flying Dutchman Black Is Black And I Want My Baby Back Black Rye IPA heeft een mooi contrast. Dit bier is donker van kleur, maar is toch fris en fruitig en heeft een uitstekende doordrinkbaarheid.
Flying dutchman flip flopped white socked strong hopped white ipa

Flying Dutchman Flip Flopped White Socked Strong Hopped White IPA

6,2
Flying Dutchman Flip Flopped White Socked Strong Hopped White IPA is een verfrissende en fruitige India Pale Ale. Dit heeft het bier te danken aan de speciale hopmelange en het gebruik van tarwemout.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket