Bierista in gesprek met ... Ronald de Waal

23 maart 2021
Ronald de Waal is het gezicht van The Flying Dutchman Nomad Brewery. Ronald is een avonturier in hart en nieren. Hoe dat precies zit en wat voor invloed dat heeft op de ingredientenlijst van zijn bieren legt hij uit in bijgaand Zoom-gesprek met Bierista Alain Schepers.

Wil je meer weten over The Flying Dutchman dan heeft Bierista een gratis speedcourse voor je klaar staan. In deze korte e-learning maak je nader kennis met de brouwerij, de filosofie en bieren. Aan het eind ligt er een exclusief certificaat voor je klaar. Leuk voor aan de muur, zodat je kunt laten zien dat jij een ambassadeur van bier bent en van The Flying Ducthman in het bijzonder.

Gratis speedcourse!

Bier proeven

Het is natuurlijk leuk om meer te weten, maar je wilt toch vooral weten hoe de bijzondere bieren smaken. Op de website van de Flying Dutchman kun je de verschillende bieren kopen. Op Bierista hebben we speciaal voor jou een mooi kennismakingspakket samengesteld. Voor een zacht prijsje kun jij lekker genieten en krijg je bovendien het exclusieve Flying Dutchman-glas!

Bestel het TFD-pack nu!