Brouwerij Bruut Bier

Bruut is opgericht in 2014. Biermerken van Bruutbier zijn: Eigenweiss, 5.5%, tarwebier Gajes, 8.0%, speciaalbier Lazarus, 8.0%, speciaalbier Saison Bruut, 5.5%, saison Soelaas, 7.0%, speciaalbier, sterke blonde Stennis, 5.0%, speciaalbier

Bieren (9)

Sorteer op
  Score Category Naam
Bruut gajes

Bruut Gajes

8,1
Bruut Gajes is een mooi complex zwaar Blond bier. Niet voor niets werd Gajes gekozen tot het Beste Bier van Nederland tijdens de Dutch Beer Challenge 2016. Met deze Blond wil je graag je dag besluiten.
Bruut saison

Bruut Saison

7,6
Bruut Saison is een - zoals de brouwers het zelf noemen - ongepolijst speciaalbier. Bruut brouwt altijd bieren met een eigen stijl en die stijl sluit aan bij de smaak van veel liefhebbers van speciaalbier. Deze prachtige fruitige Saison met een droge afdronk is hier een schoolvoorbeeld van.
Bruut eigenweiss

Bruut Eigenweiss

7,1
Bruut Eigenweiss is een witbier vol fruitige frisheid. Tijdens het brouwen werd limoen, sereh en koriander toegevoegd. Dat zorgt voor de Bruut-twist.
Bruut vogt

Bruut Vogt

7,1
Bruut Vogt is een klassieke Engelse bitter met slechts 4,5% alcohol. Zo smaakvol en in balans.
Bruut soelaas

Bruut Soelaas

7,0
Bruut Soelaas is een stevig, zwaar Blond bier. Het heeft kenmerken van mout, hop en de gist voegt daar fruitige aroma's aan toe.
Bruut fier 3

Bruut FIER.3

Bruut FIER.3 van Bruut bier is een en ongefilterde session pale ale. Soepel, fris en fruitig van smaak. Het bier is ongefilter en dus troebel in zicht met een lichte amber kleur. In de smaak lekker fris met mooie fruittonen. De afdronk is vrij strak. Een heel smaakvol bier met een redelijk laag alcoholpercentage.
Bruut stennis

Bruut Stennis

Bruut Stennis noemen de brouwers zelf een bovengistend pils. Het is een blond bier met zeer krachtige hoparoma's. Dit is een dorstlessend bier met karakter.
Bierflesje

Form mankind

For mankind is een bijzonder beer gebrouwen door Brouwerij Bruut. Deze smaakvolle blond wordt zeer hoog gewaardeerd door bierliefhebbers.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket