Bruut Bier (12)
Wellicht ben je deze zomer al lekker weggeweest, of misschien ga je nog. Heerlijk. Of je nu van zon, zee en strand houdt of van een actievere vakantie: het proeven van een aantal lokale bieren hoort daar - wat ons betreft - zeker bij. Zo'n reis kun je in december ook maken, maar dan vanaf de bank thuis.
Verder lezenWat hebben Piet Parra, Morrison Schiffmacher, Iwan Smit, Franky Sticks en Hedof gemeen? Het zijn allemaal iconische creatieven die in het verleden het Duvel Designer Glas hebben mogen ontwerpen. Een prachtig rijtje waar de Brabantse Loes van Delft zich onlangs aan toe heeft mogen voegen.
Verder lezenGlitterbier met hibiscus en rozenwater? Ontdek Zatisfyer, het sprankelende bier voor iedereen!
Verder lezenHet is één van de meest geliefde buurtcafés van Utrecht: Café Lombok. Een café dat vernieuwt gaat worden per oktober, want de eveneens Utrechtse brouwer VandeStreek neemt het over.
Verder lezen
"Volgens de brouwer maakt hij ongepolijste bieren. En deze Soelaas is een sterke blonde staat er op het etiket. Ik heb er een dubbel gevoel over. Enerzijds is dit een prima gebrouwen bier. De kwaliteit is goed, geen brouwfouten, van geur tot eindsmaak simpelweg in orde. Maar ga ik er hier nog één van bestellen? Ik weet het nog zo niet. Het is niet zo spannend en wellicht wil ik daarna wat anders? Ik vind de inhoud wel een mooi bewijs van het feit dat de algemene kwaliteit van de Nederlandse speciaalbieren toeneemt, maar ook dat de markt nu wel een beetje verzadigd raakt met medium bodied blonde bieren. Sorry Bruut. "
Sander van Werkhoven