Berging brouwerij

Berging Brouwerij

Berging Brouwerij is in 2013 opgericht door Sjors & Nick. Ze noemen zichzelf aardige jongens met passie voor mooie bieren en dat dragen ze uit. Brouwerij Berging draait om pure ambacht en nieuwsgierigheid naar nieuwe smaken en mogelijkheden. Daar gaan de brouwers voor; traditionele smaken opnieuw uitvinden.

Denk bijvoorbeeld eens aan een bier met lactose zoals de MILK van deze brouwerij. Of de B3 en B4, beide traditionele stijlen met een knipoog.

Onze topbieren

Nieuw
7,5

Berging Brouwerij BW18

Berging Brouwerij

BW18 van de Berging Brouwerij is een smaakvolle Barley Wine. Dit verwarmende bier is gebrouwen met toevoeging van 60% cognac en 40% champagne. Hierdoor ontdek je tonen van jasmijn, acacia, vanille, eikenhout en fruit. Een bier om even goed voor te gaan zitten!

Amber

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Berging Brouwerij B4 Saison

Berging Brouwerij

Berging Brouwerij B4 Saison is een smaakvolle en echt typisch droge Saison. Licht kruidig en fruitig met een verfrissend karakter. Precies zoals het hoort in deze bierstijl.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Berging Brouwerij B3 Tripel

Berging Brouwerij

Berging Brouwerij B3 Tripel is een licht troebele Tripel. Deze Tripel heeft heel uitgesproken smaken met flink wat kruiden en zoetigheid in de ondertoon. Het bier is zowel in smaak als geur een smaakbommetje!

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Bierista berging brouwerij.001

Berging Brouwerij betrokken vanuit het hart van Purmerend

4 augustus 2016 In een pand in Purmerend dat ruim 100 jaar geleden is gebouwd als melkfabriek wordt voor het eind van 2016 omgetoverd tot de nieuwe brouwerij van Berging Brouwerij. Het wordt het nieuwe thuis van brouwmeester Sjors Last en zijn mattie Nick van der Meer Verder lezen