Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij is een Craft beer brouwerij uit Den Ham, opgericht in 2010 door Jurgen en Geralda Bootsveld en gevestigd is op een voormalig boerderij in het mooie Twentse landschap. Hier brouwen zij bijzondere biertypes op ambachtelijke schaal. Het eerste bier van deze brouwerij werd in de zomer van 2010 uitgebracht met de bijpassende naam 'Vuurdoop'. Je herkent de bieren van deze brouwerij aan de authentieke smaken en sprekende namen zoals Goede Buur, Khoppig en Tevreden Oordeel.

Berghoeve heeft niet de intentie om door te stomen en uit te groeien tot een onderneming waar onder de streep alleen het resultaat in euro’s telt. Deze brouwerij blijft liever klein en nauw betrokken bij haar producten en klanten. “Wij hopen onze klanten een glimlach te bezorgen met een grote variatie in types speciaalbier”, aldus Jurgen en Geralda. Bier dat moet voldoen aan onze hoge standaard. Zo kun je in hun assortiment vele bierstijlen aantreffen: Belgisch, IPA’s, Porters, Zuur, Barrel Aged, Smoked, Imperial, Barrel Aged, etc etc. Inmiddels genieten ze landelijke bekendheid bij de craft beer liefhebbers en worden hun bieren bovengemiddeld beoordeeld in verschillende bierapp´s.

Op de brouwerij kun je terecht voor een rondleiding, proeverij of bezoek aan onze winkel. Wil je meer weten over hun speciaalbieren, het brouwenproces of over de boeiende wereld achter bier in het algemeen, dan ben je bij hen aan het juiste adres voor een rondleiding en of bierproeverij. Bekijk de agenda voor alle activiteiten bij Berghoeve Brouwerij.

Onze topbieren

9,4

Berghoeve Zwarte Snorre Barel aged Ben Nevis

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre is een Stout, een Twents Imperial Stout zoals de brouwers het zelf noemen. Het is een donker en krachtig bier met intense aroma's. Er is haver gebruikt. Dat zorgt voor een volle bijna romige bite. Deze versie is gerijpt op Ben Nevis Whiskyvaten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

9,3

Berghoeve Zwarte Snorre Barel aged Bunnahabbain

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre is een Stout, een Twents Imperial Stout zoals de brouwers het zelf noemen. Het is een donker en krachtig bier met intense aroma's. Er is haver gebruikt. Dat zorgt voor een volle bijna romige bite. Deze versie is gerijpt op Bunnahabbain whiskyvaten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

9,2

Berghoeve Zwarte Snorre Barel Aged Ledaig

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre is een Stout, een Twents Imperial Stout zoals de brouwers het zelf noemen. Het is een donker en krachtig bier met intense aroma's. Er is haver gebruikt. Dat zorgt voor een volle bijna romige bite. Deze versie is gerijpt op Ledaig Whiskyvaten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,2

Berghoeve Zwarte Snorre Barel aged Auchroisk

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre is een Stout, een Twents Imperial Stout zoals de brouwers het zelf noemen. Het is een donker en krachtig bier met intense aroma's. Er is haver gebruikt. Dat zorgt voor een volle bijna romige bite. Deze versie is gerijpt op Auchroisk Whiskyvaten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

9,0

Zwarte Snorre Barrel Aged Witte Rum

Berghoeve Brouwerij

Zwarte Snorre Barrel Aged Witte Rum is een robuuste Stout van Berghoeve Brouwerij, die maandenlang heeft mogen rijpen op een vat waar eerder witte rum in zat. De combinatie van rum en geroosterde bitterheid is een sensatie.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

9,0

Berghoeve Vat #30 Zwarte Snorre Barrel Aged Glen Farclas whisky

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Vat #30 Zwarte Snorre Barrel Aged Glen Farclas whisky is pure verwennerij als je van intense en utdagende bieren houdt met whiskytonen. Deze Russian Imperial Stout heeft rustig mogen rijpen en heeft zich vermengd met de smaken uit dit bijzondere vat.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,9

Berghoeve Zwarte Snorre Barrel Aged Bourbon Whiskey

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre Barrel Aged Bourbon Whiskey is een Imperial Stout. Het bier is gerijpt op bourbon vaten. Deze vaten geven tonen van vanille, caramel en bourbon. Een heerlijke, dikke Stout!

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,9

Berghoeve Zwarte Snorre/BA Ardmore

Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Zwarte Snorre/BA Ardmore is een Imperial Stout. Het bier is gerijpt op een Ardmore whisky vat. VAT#29. Een smaakvolle combinatie van een Imperial Stout en Ardmore whisky.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Oedipus Thai Thai is de Tripel van de week

Oedipus Thai Thai Tripel scoorde deze week hoge ogen bij de beoordelingen door de Bierista's. Maar niet alleen de Thai Thai ...

Verder lezen