Berghoeve Brouwerij

Bier gebrouwen vanuit de Boerderij in Den Ham, Twente. Provincie Overijssel Berghoeve Brouwerij is gestart op 1 januari 2010 en in de zomer van dat jaar zijn onze eerste ambachtelijk gebrouwen bieren op de markt gekomen. Het eerste bier kreeg de passende naam ´Vuurdoop´. Bekende bieren zijn: Blonde Gloed, 6.3%, ale D.O.M. Blondje, 6.3%, speciaalbier, blond Donkerbruin Vermoeden, 6.0%, india pale ale Goede Buur, speciaalbier, dubbel 1842 Hammer Brand Chili Porter, porter Hammer Pilz, 5.0%, kölsch Hammer Schout, 8.0%, russian imperial stout Helders Goud, 5.7%, speciaalbier Juffer Helena, 7.0%, witbier Khoppig, 4.5%, india pale ale Kriebels! Mooiweerbock, 7.5%, meibok Mirrwinter, 7.0%, scotch ale Uut Eerder Tied, 10.0%, speciaalbier, quadrupel Verre Vriend, speciaalbier, tripel Vuurdoop, 8.5%, speciaalbier Windbuul, bok

Bieren (10)

Sorteer op
  Score Category Naam
Berghoeve 1842 hammer brand

Berghoeve 1842 Hammer Brand

Berghoeve 1842 Hammer Brand is een porter met de subtiele smaak van Spaanse pepers. De naam van het bier verwijst naar een historische brand in 1842 in Den Ham.
Bierflesje

Berghoeve Hammer Schout

Berghoeve Hammer Schout is een bier vol geroosterde bitterheid afkomstig van donkere moutsoorten. Het is een bier met de nodige diepgang.
Bierflesje

Berghoeve Tjuster

Berghoeve Tjuster is met 10% alcohol een gigant te noemen. Ook qua smaak heeft dit bier veel impact. India Pale Ale wordt dankzij de donkere mouten een India Black Ale. Een gevaarlijke vriend met een pittig karakter.
Berghoeve goede buur

Berghoeve Goede Buur

Berghoeve Goede Buur is een dubbel, Berghoeve Verre Vriend is een tripel. Aan jou te bepalen wat je liever hebt. De Goede Buur is zacht en zoet van smaak met tonen van karamel.
Berghoeve juffer helena

Berghoeve Juffer Helena

Berghoeve Juffer Helena is een mengeling van twee bierstijlen. Het is een witbier en het heeft het hoppige karakter van een IPA. Juffer Helena was een telg uit een bekende brouwers uit Den Ham. De brouwerij heette De Gouden Hans.
Bierflesje

Berghoeve Khoppig

Berghoeve Khoppig is een India Pale Ale met veel hoppige smaak en met weinig alcohol. Deze Khoppig dankt zijn smaak vooral aan de hopsoort Amarillo.
Bierflesje

Berghoeve Hammer Blont

Berghoeve Hammer Blont, hoe blont kun je zijn? Een smaakvol, fris bier, een fijne doordrinker.
Bierflesje

Berghove Tevreden Oordeel

Berghoeve Tevreden Oordeel bevatten extra veel hop. Het is een zogenaamde Double IPA. Door de extra toegevoegde hop heeft dit bier een stevige bitterheid.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket