Online Schneider Weisse Experience

8 mei 2020
Liefhebbers van de bierspecialiteiten van Schneider Weisse kunnen er weer goed voor gaan zitten. Op zondag 17 mei verzorgt Maarten Tegenbosch namens de Duitse brouwerij een online proeverij. Je kunt nu het bijbehorende bierpack nu bestellen om op de 17e live mee te kunnen proeven.

Na twee geslaagde online proeverijen is het zondag 17 mei om 16.00 uur tijd voor de derde Schneider Weisse Experience. Deze wordt gepresenteerd vanuit rockcafé The Holy Cow in Schijndel, voor deze zondag omgedoopt tot de Schneider Weisse Ambassade.

TAP X bieren

Tijdens de live proeverij worden tal van bieren geproefd. En niet alleen van Schneider Weisse. Zo vertelt gastheer Maarten Tegenbosch ook meer over bijvoorbeeld de Westmalle Tripel. Hoogtepunt van de proeverij vormen de twee zogenaamde TAP X-bieren. Dit zijn bierspecialiteiten van de Duitse familiebrouwerij, die luisteren naar dorstopwekkende namen als Marie's Rendezvous en Nelson Sauvin.

Bierpack bestellen

Bestel het proeverij pakket op tijd, zodat je het ruim voor de proeverij binnen hebt. De verzending van het pakket is gratis! Bestellen kan in de webshop van Schneider Weisse, waar je altijd Schneider Weisse-bieren kunt bestellen.

Het pack behorend bij deze online proeverij kost slechts € 27,50 en heet Bierconnaisseurs Experience 3 en bevat de volgende bieren:

1x Schneider Weisse Helle Weisse TAP 1 (50cl fles)
1x Schneider Weisse Original TAP 7
1x Schneider Weisse Eisbock TAP 9
1x TAP X Nelson Sauvin – fles 37,5 cl
1x TAP X Marie's Rendezvous – fles 37,5 cl
1x Eichhofener Helles
1x Eichator Doppelbock
1x Westmalle Tripel

Van het 2e Experience pakket zijn er nog enkele beschikbaar. De stream van de tweede proeverij is terug te kijken op YouTube.