Pubquiz, Ronald Giphart en live metal tijdens online Flestival

31 mei 2020

Zin in een festival vanuit je luie stoel? Dat kan! Het Bier Flestival wordt zondag 6 juni van 13.00 tot 19.00 uur online gehouden. Bestel snel een ticket en feest en proef mee met andere festivalgangers.

De festivals deze zomer zien we aan onze neus voorbijgaan. Gelukkig zijn organisatoren creatief genoeg om alternatieven te bedenken. Omdat nieuwe, unieke en buitengewone bieren in de zon ontdekken er dit jaar niet in zit, wordt 6 juni het Bier Flestival georganiseerd.

Hekkenspringers

De kaarten voor dit online evenement waren in rap tempo uitverkocht. “We vonden negenduizend miniflesjes met de hand vullen meer dan genoeg”, aldus de organisatie, “maar over een hek springen kan altijd. Dus wie naast de kaarten greep, kan nog een hekkenspring ticket bemachtigen. Bij een echt festival is het ook niet te doen om bij alle activiteiten aanwezig te zijn, maar het feit dat je er bent zorgt al voor voldoende feestvreugde. Met het hekkenspring-ticket scoor je mooi een glas, speciaalbieren en een vet feest.”

Bierpakket

Geen miniflesjes voor de laatste flestivalgangers, maar wel twaalf prima bieren op 33cl van de deelnemende brouwerijen. Van elke brouwerij een doordrinkbaar bier en een zwaarder, vatgerijpt bier. En een kaartje voor het geweldige festival dat zes uur duurt en waar de bieren live worden geproefd.

Ronald Giphart

Tijdens de livestream kun je de brouwerijen Kompaan, Nevel, vandeStreek, Brouwerij Frontaal, Uiltje Brewing en De Moersleutel het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A, je bierkennis wordt getest bij de pubquiz, schrijver Ronald Giphart komt langs en een metalband helpen live op .

Het enige dat je moet doen is thuisblijven en naar het online Bier Flestival komen.