Brouwerij de moersleutel

Brouwerij De Moersleutel

Brouwerij De Moersleutel is een echt familiebedrijf. Sjaak en Margreet Zomerdijk runnen de brouwerij samen met hun vier zoons Pim, Tom, Rob en Max. De brouwerij is gevestigd in de voormalige keuken op het GGZ-terrein in Heiloo. Bekende bieren van De Moersleutel, beer engineers, zijn de Ofjecitrahoplust (IPA), Motorolie en Willy Tonka.

Onze topbieren

8,5

Moersleutel Barrel Blend II

Brouwerij De Moersleutel

Moersleutel Barrel Blend II is een barrel aged bier, het bier heeft mogen rijpen op een Carsebridge-whiskeyvat, dat eerder dienst deed als een sherryvat. De houtinvloed is duidelijk waarneembaar. Het haalt de scherpe randjes van de geroosterde bitterheid af en voegt complexe smaken toe. Zo ruik en proef je onder andere vanille, toffee en karamel.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,1

Je moer op een bakfiets

Brouwerij De Moersleutel

Je moer op een bakfiets is een Imperia Porter. Dit bier zit vol aroma's van chocolade, koffie en geroosterde mout. Een stevig bier, waar je je niet in moet vergissen. Heerlijk met een simpel stukje chocolade, maar net zo goed met complexe wildgerechten en stevige vleesgerechten.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Moersleutel Motorolie 10

Brouwerij De Moersleutel

Moersleutel Motorolie 10 is een heftig donker bier met veel geroosterde bitterheid. Het heeft rijke tonen van koffie en chocolade. Met 12% alcohol is dit echt een stevige jongen, waar je graag de tijd voor neemt.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,0

Of je Citra hop lust

Brouwerij De Moersleutel

Ofjecitrahoplust is een India Pale Ale van De Moersleutel. Het is gebrouwen met Columbus, Mosaïc en natuurlijk Citra hop. Dit bier is een Triple Dry Hopped IPA. Bereid je voor op een oase van hoparoma's.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Willy Tonka

Brouwerij De Moersleutel

Willy Tonka is een Imperial Stout gebrouwen met Tonka bonen, chocolade nibs en een vleugje kaneel. Je proeft de geroosterde mout. De scherpe kantjes van die bitterheid worden afgevlakt door de zoetheid van de cacao en door de vanille-aroma's uit de Tonka-bonen. Een karaktervolle vriend met wie je graag een avondje wilt doorbrengen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Bierista moersleutel.002

De Moersleutel, familiebedrijf vol verrassingen

8 mei 2017 De Moersleutel is een familiebrouwerij vol verrassingen. Vader, moeder en hun vier zoons maken prachtige bieren en dat blijft niet onopgemerkt. Verder lezen