Zonnegroet en Tap Takeover bij Frontaal

9 juni 2020
Ze stonden te trappelen om open te gaan, de mannen van Frontaal Brouwerij. En eindelijk is het zover: de deuren zijn weer open. Tijd voor actie. De Tap Takeover komt er aan, elke vrijdag en zaterdag rijdt een foodtruck richting de Bredase brouwerij en 24 juni kunnen liefhebbers meedoen aan een yogales met na afloop... precies: een bier.

Ja het is zelfs wennen, het nieuwe normaal. Maar het brouwcafé heeft online een reserveringssysteem staan ​​zodat je een plek kunt reserveren op het terras of in het café. Uiteraard worden de strikte regels van het RIVM gevolgd en benadrukt Frontaal dat reserveren voor maximaal vier personen alleen digitaal kan. 

Foodtruck

Vol frisse moed wordt er ook weer druk nagedacht over evenementen en zo is er bedacht dat er elke vrijdag en zaterdag een foodtruck parkeert bij Frontaal. Elke week komt er weer een ander wagentje met lekkere borrelhappen voorrijden. 

De Moersleutel

Donderdag 18 juni komen de broers Pim, Tom, Rob en Max van De Moersleutel langs om een collab te brouwen in samenwerking met Frontaal. Een collab is een brouwsel dat wordt bedacht en ontwikkeld door verschillende brouwerijen. Vaak maar tijdelijk beschikbaar. Wat de collab gaat worden is nog een geheim, maar dat de broertjes gelijk een Tap Takeover komen doen, is al wel bekend. 

Motorolie

De bieren die in Frontaal worden geschonken zijn Motorolie Imperial Stout, Motorolie met koffie Stout, Octane Overlord - Smoked Imperial Stout, Smeerolie Mexicake - Imperial Stout met chilipepers, kaneel en vanille, Willy Tonka - Imperial Stout met tonkabonen, Resonantie - Stout met kokos, chocolade en lactose, Abstracte formatie - NE IPA en Dikke Primeur !! - Viervoudige Berry Sour Ale.

Bier en Zonnegroet

Niet alleen streeft Frontaal balans in hun bieren na, maar ook in het dagelijks leven. Vandaar dat yogadocente Marlies woensdag 24 juni van 14.00 tot 15.00 uur met haar matje naar Frontaal komt om de les 'Bier & Yoga' te geven. Lekker midden in de week zodat je in goed in balans blijft. Marlies leidt deelnemers door een aantal klassieke zonnegroeten en aanvullende yoga-houdingen. Na de les krijgen deelnemers een bier om de dorst te lessen. Kosten zijn tien euro inclusief dat bier. De les is bij mooi weer buiten, bij slecht weer in het brouwcafé.