Mout Bierfestival voor het eerst in Spoorpark in Tilburg

2 augustus 2019
Mout Bierfestival heeft zijn tenten opgeslagen in Tilburg. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus kun je in het Spoorpark komen genieten van lekkere bieren, good food en een fijn stukje muziek.

Dertien brouwerijen presenteren meer dan 100 verschillende bieren. Voor elke smaak is er wel wat wils, van frisse licht alcoholische bieren tot zware kneiters, die maanden hebben mogen rijpen op wijn- en whiskyvaten. Enkele van de brouwerijen die je dit weekend tegenkomt in het Spoorpark: vandeStreek bier, Blauwe IJsbeer, Lux Brewery, Kraftbier, Brouwerij Troost, Crooked Spider en Brouwtoren.

Proeverijen

Biersommelier en Bierista Arvid Bergström verzorgt diverse proeverijen verspreid over het weekend. Bier en kaas, bier en chocolade; Arvid vertelt vol passie en laat je kennis maken met geweldige combinaties. Op het festival terrein is ook volop food verkrijgbaar en er is muziek. De weergoden hebben komend weekend een fijn zonnetje beloofd. Een beetje bierliefhebber heeft niet veel meer nodig voor een topweekend.

Gratis toegang

De entree tot het festival is gratis. Als je speciaalbier wilt proeven, dien je in het bezit te zijn van een Mout-bierglas. Wellicht heb je nog een glas van voorgaande edities? Die kun je gewoon gebruiken. Je kunt ook een nieuw glas aanschaffen voor vijf euro. Je ontvangt dan ook een handig programmaboekje.

Vrijdag 2 augustus van 16.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 3 augustus van 13.00 tot 24.00 uur
Zondag 4 augustus van 13.00 tot 21.00 uur
Locatie: Spoorpark, Tilburg