Brouwerij Troost

Brouwerij Troost wil mooie bieren maken voor iedereen. Voor ervaren bierdrinkers met getrainde smaakpapillen maar net zo goed voor verstokte pilsdrinkers. Bekende bieren zijn Troost Amber Ale, Troost Weizen, Troost Saison, Troost Lager, Troost Bock, Troost Honingblond, Troost IPA en Troost Cerveza Extraordinaire.

Bieren (11)

Sorteer op
  Score Category Naam
Troost ipa

Troost IPA

7,9
Troost IPA is donkerblond van kleur en heeft geweldige fruitige en bloemige aroma's. Samen met de karaktervolle bitterheid is dit een ideaal biertje van de zondagmiddag.
Troost barleywine barrel aged

Troost Barleywine Barrel Aged

7,5
Troost Barleywine Barrel Aged is een zware jongen van 10,5%. Dit zachte, zoete bier heeft negen maanden gerijpt op een bourbonvat. Het resultaat zit vol aroma's, die zowel bierliefhebbers als bourbonfanaten zullen aanspreken.
Bierflesje

Troost Weizen

4,3
Troost Weizen is een Weizen gebrouwen op de traditionele Duitse manier, met 50% tarwe en de kermerkende weizen-gist. Zet je het glas aan je lippen, dan ruik en proef je banaan en al na de eerste slok begint de zon te schijnen.
Troost saison

Troost Saison

Troost Saison is een verkwikkende dorstlesser. Het heeft een frisse, fruitige smaak met een wat kruidig karakter. Van oorsprong is Saison een seizoensbier, maar tegenwoordig het hele jaar door verkrijgbaar. Steenkoud gedronken het lekkerst.
Troost barleywine

Troost Barleywine

Troost Barleywine is een zwaar en karaktervol bier. Het heeft een ronde bitterheid, is bovenal zoet en heeft wat fruitige tonen. Heerlijk bij een goed stuk rundvlees of bij wild en net zo lekker bij een blokje kaas of een stukje chocolade.
Troost lentebier

Troost Lentebier

Troost Lentebier is een ondergistend seizoensbier. De smaak is bitterzoet, niet te complex en vooral lekker doordrinkbaar. Heerlijk als de eerste zonnestralen van het nieuwe voorjaar zich aandienen.
Troost bock

Troost Bock

Troost Bock is een traditioneel gebrouwen bockbier, dat wel zeggen: ondergistend. Voor deze Bock zijn drie granen gebruikt: Gerst, haver en rogge. Deze roodbruine bock smaakt altijd, maar is op zijn best als de bladeren aan de boom kleuren.
Troost honingblond

Troost Honingblond

Troost Honingblond heeft een lekkere zoete kick van de honing. Het geeft dit bier wat zachts, maar maakt 'm niet minder doordrinkbaar. Na één glas neem je gerust nog een tweede. Winnaar van de publieksprijs Beste Bier van Noord-Holland.

Join the club

Deel jouw beoordeling en maak kans op een gratis Bierista-pakket