Streetsmart - drinken voor het goede doel

2 mei 2021
Drinken voor het goede doel. Hoe simpel kan het zijn. Streetsmart heeft een alcoholarm bier op de markt gebracht waarmee Amsterdammers in nood worden geholpen. Van de oppbrengst van elk verkocht blikje gaat 50 cent naar het goede doel.

Streetsmart helpt mensen in nood door overgebleven voedsel van de horeca in te zamelen. Het initiatief wordt breed gedragen en heeft bekende ambassadeurs zoals chef Julius Japers en burgemeester van Amsterdam Femke Halsema De afgelopen tijd stonden die activiteiten noodgedwongen op een lager pitje. Daarom heeft Streetsmart naar alternatieven gezocht en gevonden in de verkoop van een alcoholarm bier.

Fruitige hop

Streetsmart Virgin IPA is gebrouwen door Brouwerij Troost. Het is een biologisch alcoholarm bier met slechts 0,5% alcohol. Behalve gerstemout zijn ook tarwevlokken en havervlokken gebruikt. Bij het inschenken komen de fruitige hopgeuren je glas uit. Deze Virgin IPA is licht bitter en heeft een mild en fris zuurtje. Een heerlijk bier om van te genieten de hele dag door. En wetend dat je met dit bier het goede doel steunt, geeft nog eens een extra zoete smaak.

Meer over dit goede doel vind je op Streetsmart.nl.