Crooked spider

Brouwerij Crooked Spider

Crooked Spider is een kleinschalige brouwerij uit in Wassenaar. Deze brouwerij van Niels Beekhuizen is ontstaan uit de passie ambachtelijke bieren van hoge kwaliteit te brouwen. De inspiratie voor de Crooked Spider bieren wordt gevonden in alle delen van de wereld.

Na het winnen van een prijs op het Openbaar Nederlands Kampioenschap voor amateurbrouwers is besloten de Crooked Spider bieren commercieel te gaan brouwen. Crooked Spider brouwt sinds oktober 2014 op kleine schaal. In 2017 won de brouwerij een aantal 'Beer Awards' in Engeland. Van de 6 ingezonden bieren kwamen maar liefst vijf bieren terug met een certificaat, waaronder de hoogst mogelijke beoordeling van 5 sterren!

Onze topbieren

8,7

Crooked Spider Willem V.0

Crooked Spider

Crooked Spider Willem V.0 is een bier gebrouwen door Niels Beekhuizen van de Wassenaarse brouwerij Crooked Spider. Hij bracht dit bier op de markt samen met Alain Schepers van Bierista.nl. Het fruitige bier is een limited edition dat werd gepresenteerd ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van koning Willem-Alexander.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,3

Vienna Doppelbock

Crooked Spider

Vienna Doppelbock van Crooked Spider in Wassenaar is een donker, smaakvol bier. Herfstige smaken en licht bittertje in de afdronk laten dit bier goed smaken tijdens de donkere dagen.

Dubbel

Aroma
Zoet
Bitter

Nieuw

Crooked Spider Vienna Doppelbock

Crooked Spider

Deze Vienna Doppelbock is gebrouwen met Vienna mout. Dat maakt dat dit zware bockbier een moutig en karamelachtig karakter heeft. Een bescheiden bitterheid in de finish geeft net dat beetje extra pit.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +50 Biercoin

Foto niels beekhuizen beer awards prijs

Brouwerij Crooked Spider valt volop in de prijzen in Engeland

19 oktober 2017 De Wassenaarse brouwerij Crooked Spider is deze week bekroond met meerdere prijzen tijdens de “Beer Awards” in Engeland. Van de 6 ingezonden bieren kwamen maar liefst vijf bieren terug met een certificaat, waaronder de hoogst mogelijke beoordeling. Verder lezen
Bierista crooked spider wassenaar.001

Crooked Spider heeft het beste winterbier

17 januari 2017 De Wassenaarse brouwerij Crooked Spider heeft goud behaald tijdens het Winterbierfestival in Gouda. De bezoekers beoordeelden de Russian Imperial Stout als lekkerste van de 130 bieren in competitie. Opnieuw een fikse opsteker voor brouwer Niels Beekhuizen Verder lezen