Brouwerij KraftBier

De Kraftbier bierbrouwerij uit Tilburg, is opgericht in 2015 door Rob van den Meijdenberg. Rob was marketeer en hobbybrouwer. Hij besloot van bierbrouwen zijn professie te maken nadat hij ervaring had opgedaan bij Sint Servattemus en bij Klein Duimpje. Bieren Maotje, 6.3%, saison; Schoon Medje, 6.2%, india pale ale. Het Witte Kasteel 8,0%; Dieje Rôoje 5,2% en Klèèn Kwèksk 6,4% In 2016 gaat KraftBier zich vestigen in een oud bankgebouw. De constructie en indeling van het pand worden volledig aangepast om het klaar te maken voor de brouwerij en horecagedeelte. In juli 2016 zullen de eerste brouwsels uit de ketels stromen. Wij zijn vooral benieuwd naar de smaak en de beleving van deze bieren. Proef en geniet!

Onze topbieren

9,0

Kraft Chocolate Coffee Vanilla Porter

KraftBier

Kraft Chocolate Coffee Vanilla Porter is een kracht en zeer rijke Porter. De gebrande mouttonen gaan geweldig met de aroma's van chocolade, koffie en vanille. Alles zit er in.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Bitter

8,5

Kraftbier Maotje

KraftBier

Kraftbier Maotje is een droog, lichtbitter, kruidig blond bier dat zijn karakteristieke smaak met name krijgt door de unieke gist. Een goede dorstlesser die het hele jaar gedronken kan worden.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

8,3

KraftBier Het Witte Kasteel

KraftBier

Het Witte Kasteel is gebrouwen met vijf verschillende soorten mout. De edelhoppen zorgen voor een zachte bitterheid. Deze donkerblonde Tripel is uniek in zijn soort.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,2

KraftBier Schôon Mèdje

KraftBier

KraftBier Schôon Mèdje is een fijn zomers bier. De basis van een witbier, gebrouwen als een IPA. Lekker licht, fruitig en bitter. Fruitigheid komt door het gebruik van onder andere Amerikaanse hoppen. Dit bier is gedryhopt met Citra hop.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,8

KraftBier Groote Kweek

KraftBier

Groote Kweek is een krachtig blond bier met 'een grote bek'. Dit bier is gebrouwen met veel mout, waaraan dit bier zijn volle smaak dankt. De Amerikaanse hopsoorten zorgen voor veel fruitigheid. Dit blonde en krachtige bier is een prettige begeleider van onder andere gerechten met vette vis.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

5,6

Kraft Spikmenneke

KraftBier

Kraft Spikmenneke is een Stout van 8,2%. Een intens donker bier gebrouwen met speculaaskruiden. Die vormen een geweldige combinatie met de gebrande bitterheid.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

KraftBier Goej Klets

KraftBier

Goej Klets is een donker bier gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en drie soorten hop. Dit is een verkwikkend bier voor na een lekkere herfstwandeling. Het bier is fris, maar met een pittig karakter en heeft een stevige hopbitterheid.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

KraftBier Kleen Kwekske

KraftBier

Kleen Kwekske is het kleine broertje van de Groote Kweek. Deze volle Blond is gebrouwen met een Amerikaanse hopsoort. De hoeveelheid hop zorgt voor een aangename bitterheid en fruitige tonen.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25 Biercoin

Toon alle