Brouwerij KraftBier

De Kraftbier bierbrouwerij uit Tilburg, is opgericht in 2015 door Rob van den Meijdenberg. Rob was marketeer en hobbybrouwer. Hij besloot van bierbrouwen zijn professie te maken nadat hij ervaring had opgedaan bij Sint Servattemus en bij Klein Duimpje. Bieren Maotje, 6.3%, saison; Schoon Medje, 6.2%, india pale ale. Het Witte Kasteel 8,0%; Dieje Rôoje 5,2% en Klèèn Kwèksk 6,4% In 2016 gaat KraftBier zich vestigen in een oud bankgebouw. De constructie en indeling van het pand worden volledig aangepast om het klaar te maken voor de brouwerij en horecagedeelte. In juli 2016 zullen de eerste brouwsels uit de ketels stromen. Wij zijn vooral benieuwd naar de smaak en de beleving van deze bieren. Proef en geniet!

Onze topbieren

9,1

KraftBier Goej Klets

KraftBier

Goej Klets is een donker bier gebrouwen met vijf verschillende moutsoorten en drie soorten hop. Dit is een verkwikkend bier voor na een lekkere herfstwandeling. Het bier is fris, maar met een pittig karakter en heeft een stevige hopbitterheid.

Heb jij deze al gedronken?

Schrijf een review en ontvang +25

8,5

Kraft Chocolate Coffee Vanilla Porter

KraftBier

Kraft Chocolate Coffee Vanilla Porter is een kracht en zeer rijke Porter. De gebrande mouttonen gaan geweldig met de aroma's van chocolade, koffie en vanille. Alles zit er in.

Stout en Porter

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

8,5

Kraftbier Maotje

KraftBier

Kraftbier Maotje is een droog, lichtbitter, kruidig blond bier dat zijn karakteristieke smaak met name krijgt door de unieke gist. Een goede dorstlesser die het hele jaar gedronken kan worden.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Bitter

8,2

KraftBier Schôon Mèdje

KraftBier

KraftBier Schôon Mèdje is een fijn zomers bier. De basis van een witbier, gebrouwen als een IPA. Lekker licht, fruitig en bitter. Fruitigheid komt door het gebruik van onder andere Amerikaanse hoppen. Dit bier is gedryhopt met Citra hop.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,9

KraftBier Witte Gij't

KraftBier

KraftBier Witte Gij't is een Witbier met een moderne twist. Een licht fruitig bier door de toevoeging van Amerikaanse hop. Een echte dorstlesser op een warme dag.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

KraftBier Het Witte Kasteel

KraftBier

Het Witte Kasteel is gebrouwen met vijf verschillende soorten mout. De edelhoppen zorgen voor een zachte bitterheid. Deze donkerblonde Tripel is uniek in zijn soort.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

7,6

Kraftbier Hoppakee

KraftBier

Kraftbier Hoppakee is een American Pale Ale. Een heerlijk, fruitig bier uit Tilburg. Hoppakee, zo je glas in en door naar je mond!

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Nieuw
7,5

KraftBier De Gouden Swaen

KraftBier

KraftBier De Gouden Swaen is een volle en kruidige Tripel. Gebrouwen met 5 verschillende soorten mout en een bijzonder gist.

Blonde bieren

Aroma
Zoet
Zuur
Bitter

Toon alle

Aanpakken met KraftBier

KraftBier is een nieuwe campagne gestart onder de noemer ‘Aanpakken’. In deze campagne staat de India Pale Lager, Blotskòps, centraal.

Verder lezen

Community helpt Kraftbier sterker terug te komen

Crowdfundcampagne van Kraftbier heeft binnen twee weken het minimale doelbedrag bereikt met behulp van bierfans.

Verder lezen