Genieten met dikke bieren van het Uiltje

14 februari 2021
Er staat weer een nieuwe pakket van Uiltje Brewing Company in onze shop. Ditmaal geen light bieren, maar de wat zwaardere jongens. Negen blikken vers bier voor slechts € 29,95 inclusief gratis bezorging. En ben je Bierista dan krijg je ook hier nog eens 10% korting op de toch al lage prijs.

In dit krachtige bierpack dat de titel Xxxtra Strong heeft meegekregen zitten in totaal 9 blikken bier van Uiltje Brewing Company. Dikke Lul 3 Bier is qua alcoholpercentage wellicht niet de dikste (5,6%), maar het is een fijne starter. Een heerlijke frisse Pale Ale voor als je wat meer smaak wilt dan een pilsje. Een van de mooiste zwaardere IPA's van ons land is zeker de Uiltje Big Fat Double 5 IPA. Wat een smaak, wat een hop en power!

Bestel nu!

Me, myself and I

Me, myself and I is nog zo'n fijne IPA. Dit bier heeft 7% en barst van de fruitige aroma's. De bitterheid is stevig, zoals je dat bij een goede IPA mag verwachten. De bitters zijn soepel en rond, zodat je niet hoeft te vrezen voor je tandglazuur of kramp in je kaken. In het bierpack tref je verder een blik van 44cl aan van Jay and the Silent Hop. Dit is een een New England IPA die je nog lang zal heugen; zoveel hop en zoveel fruitige aroma's! En dan tot slot: Twee blikken van 44cl met Uiltje Amarillo Armadillo. Dit is een Imperial IPA van liefst 9,4%. Dit is genieten in optima forma.

Bestellen

Dit bierpack van het Uiltje kost slechts € 29,95 inclusief verzending. Er is een ruime voorraad. Ervaring leert echter dat het razendsnel kan gaan. Zeker met aanbiedingen van Uiltje Brewing Company. Onlangs boden we een pack aan met het nieuwe bier Uiltje Superb-Owl aan. Binnen 48 uur waren de bijna 500 packs uitverkocht en stond dit bier op 1 in de Top 10 Beste Alcoholvrij Bier. Kortom, bestel snel en geniet van de populaire bieren van deze Haarlemse brouwerij. En o ja, wat weet jij eigenlijk over deze brouwerij? Heb jij de gratis e-learning al gedaan en je Uiltje-certificaat ontvangen?

Doe de gratis speedcourse