Mout Bierfestival in Arnhem - het is weer leuk in de kerk

De Eusebiuskerk in Arnhem stroomt dit weekend weer vol. Bierliefhebbers komen genieten van food, muziek maar vooral van die tientallen mooie bieren.

Verder lezen

De Halve Maan brengt tarwebier terug naar Brugge

Brugs, het witbier van Alken-Maes keert terug naar de roots. Voortaan wordt het tarwebier als vanouds gebrouwen in de stad Brugge door Brouwerij De Halve Maan.

Verder lezen

Duvel - wat je wilt weten over deze gouden klassieker

Duvel is een echte klassieker. Hier een kleine ode aan dit Belgische bier dat zich moeiteloos staande houdt in al het smaakgeweld dat tegenwoordig op ons afkomt.

Verder lezen

Peer Swinkels nieuwe topman bij Swinkels Family Brewers

Peer Swinkels neemt op 17 april het stokje over van Jan-Renier Swinkels, die na 12 jaar afscheid neemt als directievoorzitter.

Verder lezen

Vraag om een proefglas

Wil je wat nieuws proberen, maar ben je er niet zeker van of het bier wel bij jou past? Geen probleem. De meeste horecazaken laten je graag wat proeven.

Verder lezen

Kornuit wil Kordaat uit de schappen

Kordaat blijft de gemoederen bezig houden. Kornuit wil dat supermarkt Lidl het budgetbier uit de schappen haalt.

Verder lezen

Grolsch Winterkoning fluit voorjaar tegemoet

Grolsch Winterbier is het eerste bier uit de Grolsch Proeverij dit jaar. Het is een verwarmend bier van 8% en subtiele houttonen.

Verder lezen

Milkshake IPA gekte of mooie ontwikkeling?

Dennis Hofman werkt in een bierwinkel en ziet allerlei nieuwe bieren voorbij komen. Hij vraagt zich af: Milkshake IPA, is dat gekte of een mooie ontwikkeling?

Verder lezen

Hotel De Kroon wint het Gouden Fust

De Kroon uit het Zeeuwse Wissenkerke heeft het Gouden Fust gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door Heineken voor de beste horecazaak.

Verder lezen

Zo! Maxima komt biertje doen op verjaardag van Bavaria

Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar. Dat wordt gevierd met diverse activiteiten. Op 28 maart komt koningin Maxima een biertje doen bij de Brabantse brouwer.

Verder lezen

Body & Soul: nu al meer dan 45k voor ALS

De release party van het bier voor ALS was een historische biergebeurtenis. Een bierfeest waarin wederom werd bewezen hoezeer bier verbroedert.

Verder lezen

Bieraccijns - alles wat je wilt weten

De overheid verdient een aardig centje elke keer als jij een glas bier drinkt. Los van de BTW betaal je indirect ook een aardig bedrag aan bieraccijns.

Verder lezen

Brouwerij De Eeuwige Jeugd start crowfundactie

Brouwerij De Eeuwige Jeugd heeft mooie plannen voor een bar aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost. Er zijn nog wel wat centjes nodig het plan te kunnen uitvoeren.

Verder lezen

Lagunitas TapKabinet primeur voor Amsterdam

In de Amsterdamse Pijp is het Lagunitas TapKabinet geopend. Behalve voor een goed glas bier kun je hier ook terecht voor muziek en food.

Verder lezen

Launchparty Beergeeks bier Body & Soul bij Rock City Beers

Body & Soul, het bier gebrouwen door Beergeeks, beleeft morgen zijn officiële release. Dat gaat gepaard met een hele happening bij Rock City Beers in Amersfoort.

Verder lezen

Wat is er aan de hand met het Pint Bokbierfestival?

Wat is er aan de hand met het Pint Bokbierfestival. Het rommelt al geruime tijd. Het moment dat de stekker er uit gaat lijkt dichter bij te komen.

Verder lezen

Nieuwe fermentatietanks The Musketeers

Bij brouwerij The Musketeers wordt stevig gebouwd. Nieuwste aanwinst zijn vier fermentatietanks die via het dak werden geplaatst.

Verder lezen

Fier Belgisch Bier in Utrecht

Tijdens Fier Belgisch Bier kunnen liefhebbers kennis maken met de enorme diversiteit van het bierland België.

Verder lezen

AB InBev test duurzame displays

AB InBev test met Plus supermarkten nieuwe duurzame displays die de brouwer moeten helpen bij het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Verder lezen

La Trappe Quadrupel Oak Aged verrast telkens weer

Als de flessen van de gelimiteerd batch verkocht zijn, wordt de volgende batch geblend en afgevuld. Keer op keer slagen ze er bij La Trappe de bierliefhebber te verrassen.

Verder lezen