Hertog Jan Vatgerijpt 2019 overtreft verwachtingen

Hertog Jan heeft de nieuwe serie Vatgerijpt 2019 gepresenteerd. Deze nieuwe serie is tot stand gekomen samen met jeneverstokers. Hoe pakt dat uit?

Verder lezen

Dutch Beer Challenge 2019 staat voor de deur

Woensdag beoordelen bierexperts 441 bieren van Nederlandse brouwerijen. De prijswinnaars van de Dutch Beer Challenge worden op 18 april bekend gemaakt.

Verder lezen

Desperados breidt assortiment uit met Desperados Ginger

Desperados heeft het assortiment uitgebreid met Desperados Ginger. Het lagerbier met 5% speelt handig in op de populariteit van gember in dranken en gerechten.

Verder lezen

De Beyerd blijft Drie Hoefijzers Klassiek brouwen

De Beyerd in Breda blijft ook de komende jaren het historische bier Drie Hoefijzers Klassiek brouwen en verkopen. Deze Pale Ale heeft een rijke geschiedenis.

Verder lezen

Het kan nog net voordat de zon gaat schijnen

Het weer is vreselijk. Dan kun je er beter voor zorgen dat het binnen leuk is. Met de biercursus van Bierista zit jij er dit weekend al warmpjes bij.

Verder lezen

Bierbeleving van A tot Z verschenen van Han Hidalgo

Han Hidalgo en zijn vrouw M. Therese hebben hun dierbaarste herinneringen vastgelegd in een uitgave 'Bierbeleving van A tot Z'. Vanaf nu verkrijgbaar.

Verder lezen

Bier! Magazine voorjaarseditie vol vers biernieuws

Het nieuwe Bier! Magazine is uit. Honderd pagina's boordevol biernieuws, met onder meer een bierreis naar Breda en een uitgebreid interview met Ewald Arts.

Verder lezen

Vier het einde van de winter met Bier & Big

De elfde Bier & Big Fest is een feit! Na de jubileum editie van afgelopen jaar is het weer tijd voor de wintereditie van dit festival namelijk: Bier & Big End Of Winter.

Verder lezen

Bijzondere barrel aged proeverij van Van Moll in Stevenskerk

Een proeverij met vijf barrel aged bieren van Van Moll. Een waar genot voor al je zintuigen. Op zaterdag 30 maart moet je in de bierkelder van de Stevenskerk zijn.

Verder lezen

Brouwerij 't IJ lanceert Session IPA

In navolging van heel veel andere brouwerijen komt nu ook Brouwerij 't IJ met een Session IPA. Laag in alcohol en met een fruitig hopkarakter.

Verder lezen

Petrus Nitro Quad: geen koolzuur maar stikstof

Koolzuur zorgt voor die fijne belletjes in je bier en draagt bij aan een mooie schuimkraag. Wat doet stikstof met je bier? Dennis probeerde de Petrus Nitro Quad.

Verder lezen

Nieuwe Duvel Tripel Hop Cashmere heeft vleugje kokosnoot

Duvel komt begin april met de Duvel Tripel Hop Cashmere. Dit nieuwe bier is een cocktail van citrusfruit en tropisch fruit met een vleugje kokosnoot.

Verder lezen

Maximus Brouwerij heeft veel nieuws te melden

Maximus Brouwerij krijgt na acht jaar een heel nieuw jasje. En de Utrechtse brouwerij komt ook nog eens met twee hele nieuwe bieren!

Verder lezen

Vijf goede redenen om nu de Bierista Bieropleiding te bestellen

Wat dacht je ervan om de presentatie bij te wonen van de release van de nieuwe Hertog Jan Vatgerijpt-serie.

Verder lezen

Nieuw! Grolsch Weizen 0.0%

Het voorjaarszonnetje komt er aan. Een uitstekend moment, zo vinden ze bij Grolsch, om de nieuwe Grolsch Weizen 0.0% te lanceren.

Verder lezen

Bronckhorster lanceert Brok-in-de-Keel Barrel Aged #12

De serie Barrel Agedbieren van Bronckhorster Brewing Company krijgt steeds meer fans. Deze week werd het twaalfde bier uit deze serie gelanceerd.

Verder lezen

Gulpener en vandeStreek bier toosten op Op Stoom

Gulpener en vandeStreek bier hebben gisteren getoost op de samenwerking. De release van de 7de Gulpener collaboration - Op Stoom - werd gevierd.

Verder lezen

Schrijf je in voor bier-spijs wedstrijd Bierfestival Groningen

Tijdens het Bierfestival Groningen begin april worden de beste bier-spijs combinaties in het zonnetje gezet. De prijzen worden verdeeld op zaterdag 6 april.

Verder lezen

Bearded Iris Brewing naar Nederland

Bearded Iris Brewing heeft wereldwijd faam gemaakt met hun IPA's. Vanaf deze maand zijn deze topbieren ook verkrijgbaar op verschillende plekken in Nederland.

Verder lezen

Bier Grand Cru #14 heeft zwarte goud als rode draad

Het Belgische biermagazine Bier Grand Cru staat in het teken van het zwarte goud. Bier en koffie het levert een blad voor bierige inspiratie op.

Verder lezen